Kocamdaaakocammm Hoptirililaylalaylaylilaylom Olsun knkam yaa bundan da bir hayır vardır 🙏🌸 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😍🥰🦋
Kocamdaaakocammm Meri-Mel Yaaa gerçekten çok geçmiş olsun kuzum rabbim şifa versin inşallah bir an önce iyileşir 🙏🌸 Bosver bacım sağlıklı olsun gerisinin hiç önemi yok 🙏😍
mrsjale Gunes_12 iyi küçükse atlatırsın 😘 yardım lazımsa söyle dicem ama kendime pek faydam yok sana olur mu bilmem 😅
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom destek olanların olacakmış atlatirsin canım ya 1 2 sene zor ama büyüyünce çok güzel olur.
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm eve yakın olmalı okul anı bisey olur falan seneye gider hem sıkılmaz.
Gunes_12 Meri-Mel @anabarbie @nescafebagimlisi @ejdermeyvelilahmacun askolarim ile ayrılık olmasın amin 🤣🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Haklısın doğumun her türlüsü zor yaşın kaçtı?
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Erken başlayan bir yolculuk olmuş senin ki bu kadar genç beklemiyordum.
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde ablanız kurbannnn olsun sözünü beklerdim 🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Kurban olamam.😀 Bende yok fedakarlık öyle siz beni övün ben teşekkür ederim.🤣🙈