Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Aa Hayırlı olsun canım zaten üçüncü gebelik sürpriz olur planli nadir.😀
Hoptirililaylalaylaylilaylom Cicektebenimcicekligunlerde bir de araları kısa kısa ya. Annem de bizi peş peşe doğurmuş ben de annem gibi oldum 😂
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale @AngrBoda_ ,ben onların hepsini anlıyorum ama aşkı alırım diye yazamıyorum.😀
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde bari bana yaz anladığını zalımm 😁 öyle saf saf okuyorum ben de nolmuş diye 😂😂
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde benim oğlan da kahvenin kokusuna uyanıyo anlıyo galiba keyif yapacağımı 😅
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale msj attın da yazmadım mi sor yazarim.😀 Ama önce posttu söylemeniz lazimgor cik yapıyorum ana sayfaya bakamıyorum.🤣
Hoptirililaylalaylaylilaylom mrsjale en iyi yeni rahat doğmam ilk doğumumdu. Hani acemi olup hiçbir şey bilmiyoruz ya, güzeldi. Ama şimdi olacakları bildiğimiz için korkuyoruz :(
mrsjale Hoptirililaylalaylaylilaylom dimi ya bende hep öyle düşünüyorum ilkinde habersiziz herşeyden ama ikinci üçüncü cesaret işi 😅
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom destek olanların olacakmış atlatirsin canım ya 1 2 sene zor ama büyüyünce çok güzel olur.
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Hahahha arada kaybolmak iyi geliyor yaa 😂😂bi geliyi Bi gidiyi ksksks Bende kışlık falan yaptım bu hafta sonu da ankaraya gidicrm geldikten sonra temizliğe basliyqcqm
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Aynen sıkıliyo insan sürekli girince arada mola iyi 😀 Seninkiler okula başlamadi?
Hoptirililaylalaylaylilaylom Kocamdaaakocammm Gel kız gebedaş olalım yoldaş olalım birbirimize 😂Hem senin 2numara bnm 2numaradan büyük :) Sennkler normal mi olmuştu peki
mrsjale asaletsoydangelir halihazırda kahve fotosu tutuyorum artık ne zaman içebilirsem çekeyim elim boş kalıyo sonra 😜😁
Beyninizikullanmakucretsizdir mrsjale en son eşimin arkadaşına gitmiştik o zaman türk kahvesi içtim. Fotoğrafını çektim Instagram’da paylaştım, tanıyan olur diye paylaşmayı düşünmüyorum 🤣
mrsjale Beyninizikullanmakucretsizdir beni fincanımdan tanıyan herşeyi hak ediyordur alnından öperim 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir herkeste vardır o fincandan özel yapım değilse.😀 Arka fon gözüküyorsa bilemem.😀