Meri-Mel mrsjale Bizimki aşırı konuşuyor aynı anası ama anlamli kelime ikili cümle yok ,kendi dilinde kuş dili gibu bişi😅😂
mrsjale Meri-Mel bu dönemin güncellemesi böyle galiba hepsi aynı , benim yavrucanımda öyle kendi dilinde çok konuşuyor ben anlıyorum aslında ama benden başka kimse anlamıyo 😂
Meri-Mel Gunes_12 Hoş geldin cancağızım kışlık hazırlığı falan yoğun herkes ben de bugu menemen ve domates sosu yaptim gecen de salça ve incir reçeli yapmıştım çok şükür annem sağ olsun yardımcı oluyor yapıyoruz
Gunes_12 kahvemi aldım geldim Hadi siz de gelin biraz sohbet edelim @Kocamdaaakocammm @SiprayiL @anabarbie @morkelebekk54 @kahvepres @Tusa_ @Cicektebenimcicekligunlerde @Meri-Mel @nescafebagimlisi @ejdermeyvelilahmacun @Beyninizikullanmakucretsizdir @kibritci_kiz @Beyninizikullanmakucretsizdir @Tatlican @AngrBoda_ 🩷😘 @mrsjale @Hoptirililaylalaylaylilaylom @Dedektifgadget
Meri-Mel Gunes_12 Ohhhh afiyetler olsun biz onu annemle yaptık çekmeye fırsatım olmadı eşim uyaninca belki yine icersek atarım ☺️
Dedektifgadget Gunes_12 afiyet olsun kızlar piknik yaparken kedi parmağını ısırdı kaşla göz arasında ekmeği almak isterken birşey olur mu ? Görenler yazsın
Gunes_12 AngrBoda_ benim bitmedi ama ben b ittim kızım çok yoruyor beni uyumuş iken dinleneyim dedim 🤣
AngrBoda_ Gunes_12 Off çok severim kıızzz bende kaynanamı ikna edebilirsem bazlama yapalım çayla yiyelim diyorum 😍