Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom 8 ve 2 yaşında oğullarım var gidicem birazdan okuldan almaya çamaşırlarım bitsin.😀
Hoptirililaylalaylaylilaylom Cicektebenimcicekligunlerde Allah bağışlasın. Bende çamaşır seriyordm, yarıda bıraktım geldim oturdum. Böyle bir şey oldum 🙄, enerji sıfır sıfır sıfır 😏
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel AA sende çok pozitifsin.🤗 Sen @Tatlican @Balkizlarim görmek iyi geliyor bana samimiyetinizi hissediyorum.🫂
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Benim enerji olmak zorunda yoksa yetişemiyorum. 🙈🤣 Bir kahve yap biraz dinlen sonra devam edersin. 😀
AngrBoda_ Meri-Mel Bu sene anasınıfına gönderdim aşkom seneye inşaallah ama kesinlikle yaptırırım 🙏🏻şimdiden az biraz evde zamanım oldukça öğretmeye çalışıyorum
Hoptirililaylalaylaylilaylom AngrBoda_ Yazmadan edemem😂pols kişisi sahteymiş polis değilmiş 😂 Smalı bebeğe para toplandı 20.000atıcm diyip 10tl atıp buraya sahte (20.000tl yazan) dekont attı, sonra ortaya çıktı 😂
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Yok askm onu unutmam 😂😍 ben ondan sonra tekrar kayboldum ortadan 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm o ara bende kayboldum ondan fark etmemisimdir.😀 Kışlık yapıyoruz okullar başladı bu ara kaybolmak normal bence.🤣
AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Aaaa yuh pes artık yaa Bir tane polisim diye geziyordu o mu u😮🙊
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde ben enerjisine şahidim 😍 @Hoptirililaylalaylaylilaylom iki çocukla neler yapabildiğine inanamazsın 💪
Hoptirililaylalaylaylilaylom mrsjale ben, üçüncü çocuk haberini öğrendikten sonra ne bedenen ne ruhen enerji kaldı bende aslında biraz da o yüzden :(
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Ah jalem sende olmasan sonra jaleyi farkli seviyorsun diyorlar acaba neden.? 😀
mrsjale Hoptirililaylalaylaylilaylom hamile misin hayırlı olsun sağlıkla gelsin ,iki çocuk kaç yaşında ? Modunu düşürme hiç Rabbim o gücü verir inan buna 🍀 sürpriz gebelik mi oldu 🥰
mrsjale İki hafta önce kahve fotosu çektim olurda atarsanız atacam etiket yaparsınız , sırf hazırda olsun diye çektim bıraktım öyle şizofrenliğimi kimse sorgulamasın !! (Fazla sunumlu şeyler de beklemeyin sadece iki tane fincan takımım var) 😜😂. @Cicektebenimcicekligunlerde @pinkooo_02 @Beyninizikullanmakucretsizdir @Gunes_12 @kahvepres @Meri-Mel @asaletsoydangelir
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale ben sunum yapıp foto çekmeye kalkınca niye çikolatam çalınıyo ya Bebeğim uyanıyo ya da kahvem dökülüyor o yüzden çok yapamıyorum vakit yok.😀
Beyninizikullanmakucretsizdir mrsjale en son eşimin arkadaşına gitmiştik o zaman türk kahvesi içtim. Fotoğrafını çektim Instagram’da paylaştım, tanıyan olur diye paylaşmayı düşünmüyorum 🤣