mrsjale AngrBoda_ o konuşmalara alışığım da kimseyi imada bulunacak kadar tanımadığım için birileri de öyle konuşunca anlamlandıramıyorum 😁
AngrBoda_ mrsjale Doğru bazıları birbirlerini tanıyor burada tanımadığın için konudan alakasız kalıyon 😂sen yeni misin isim mi değiştirdin😊
Kocamdaaakocammm mrsjale Ben 2020 den beli buradayım normalde cnm diğer hesabım telefonu değiştirince gitti bir daha da giremedim 🥲 sonrasında bunu açmak zorunda kaldım ☺️ Hiç denk gelmedim De sana ondan sordum
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm o ara bende kayboldum ondan fark etmemisimdir.😀 Kışlık yapıyoruz okullar başladı bu ara kaybolmak normal bence.🤣
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Hahahha arada kaybolmak iyi geliyor yaa 😂😂bi geliyi Bi gidiyi ksksks Bende kışlık falan yaptım bu hafta sonu da ankaraya gidicrm geldikten sonra temizliğe basliyqcqm
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Ah jalem sende olmasan sonra jaleyi farkli seviyorsun diyorlar acaba neden.? 😀
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale ben sunum yapıp foto çekmeye kalkınca niye çikolatam çalınıyo ya Bebeğim uyanıyo ya da kahvem dökülüyor o yüzden çok yapamıyorum vakit yok.😀
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde benim oğlan da kahvenin kokusuna uyanıyo anlıyo galiba keyif yapacağımı 😅
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Aa Hayırlı olsun canım zaten üçüncü gebelik sürpriz olur planli nadir.😀
Hoptirililaylalaylaylilaylom Cicektebenimcicekligunlerde bir de araları kısa kısa ya. Annem de bizi peş peşe doğurmuş ben de annem gibi oldum 😂
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale @AngrBoda_ ,ben onların hepsini anlıyorum ama aşkı alırım diye yazamıyorum.😀
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde bari bana yaz anladığını zalımm 😁 öyle saf saf okuyorum ben de nolmuş diye 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale msj attın da yazmadım mi sor yazarim.😀 Ama önce posttu söylemeniz lazimgor cik yapıyorum ana sayfaya bakamıyorum.🤣
Hoptirililaylalaylaylilaylom mrsjale en iyi yeni rahat doğmam ilk doğumumdu. Hani acemi olup hiçbir şey bilmiyoruz ya, güzeldi. Ama şimdi olacakları bildiğimiz için korkuyoruz :(
mrsjale Hoptirililaylalaylaylilaylom dimi ya bende hep öyle düşünüyorum ilkinde habersiziz herşeyden ama ikinci üçüncü cesaret işi 😅
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom destek olanların olacakmış atlatirsin canım ya 1 2 sene zor ama büyüyünce çok güzel olur.