Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ ben senle konuşurken kahve dondurma keyfi yapıyordum.Ama çekemedim bebem uyanmadan hemen ev işi yemek bitirmem gerekiyor.😃
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Ne ne özelden attığım mesajları unutma.😃 Aşkım ben etikette unutuyorum ya..🙈
Hoptirililaylalaylaylilaylom Cicektebenimcicekligunlerde Maşallahhh 🌸 Sen gerçekte de böyle enerjik misin aşkom 🤔🥳
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom @mrsjale @pinkooo_02 @HurremSultannn @Beyninizikullanmakucretsizdir beni eski tanıyan dostlarıma sor 😃 seviyorum bu hayatı..😅 Hoptirililaylalaylaylilaylom
Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir Yaa.😍 Bende bende seviyorum.😘 Aşkımıza nazar ermesin tenhalarda buluşalım.😅
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Yok askm onu unutmam 😂😍 ben ondan sonra tekrar kayboldum ortadan 😂😂
Hoptirililaylalaylaylilaylom Cicektebenimcicekligunlerde Daim olsun, daim olsun inşallah 🤲 2çocuk mu vardı sende? Yaşları kaç?
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde ben enerjisine şahidim 😍 @Hoptirililaylalaylaylilaylom iki çocukla neler yapabildiğine inanamazsın 💪
Meri-Mel AngrBoda_ Çok geçmiş olsun,kızın için hayırlı olsun eğitim dönemi insAllah hızlıca harfleri kavrar mutlaka dikte yapın ☺️
AngrBoda_ Meri-Mel Bu sene anasınıfına gönderdim aşkom seneye inşaallah ama kesinlikle yaptırırım 🙏🏻şimdiden az biraz evde zamanım oldukça öğretmeye çalışıyorum
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom 8 ve 2 yaşında oğullarım var gidicem birazdan okuldan almaya çamaşırlarım bitsin.😀
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel AA sende çok pozitifsin.🤗 Sen @Tatlican @Balkizlarim görmek iyi geliyor bana samimiyetinizi hissediyorum.🫂