Cicektebenimcicekligunlerde kahvepres ya geçmiş olsun. Çocukların atağı dişi hastalığı biter mi? 🤷🏻 4 yasindan önce rahatı unut.😃
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 Muhteşem danslarima katil göbecikleri at.😃 Az mı düğün oldu bu sene bizim daha bitmedi bıktık.😁
Hoptirililaylalaylaylilaylom Cicektebenimcicekligunlerde Maşallahhh 🌸 Sen gerçekte de böyle enerjik misin aşkom 🤔🥳
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde bizimde bitmedi ama bu göbek bir türlü gitmiyor kilolar gitmiyor o kadarda halay çekiyorum 🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Utanma kız açıl alışırsın.😃 Bi daha arada gece falan gir birine yaz özelden bu kadar ara verme
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 Ben hepsini bitirdim.😃💃🏻💃🏻 Bir hafta girmedim her şeyimi yaptım geldim.😃 Sen gir ama özlerim gece falan yaz bana..👀😃
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde maşallah sana benimde az kaldı bitecek inşallah ben sizsiz yapamıyorum zaten girmesem uyuyamıyorum 🥰
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Örnek olması dileğiyle.🤣 Ben çok üşeniyorum post açmaya hazır postlar iyi oluyor.😜🙈
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ ben senle konuşurken kahve dondurma keyfi yapıyordum.Ama çekemedim bebem uyanmadan hemen ev işi yemek bitirmem gerekiyor.😃
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Ne ne özelden attığım mesajları unutma.😃 Aşkım ben etikette unutuyorum ya..🙈
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom @mrsjale @pinkooo_02 @HurremSultannn @Beyninizikullanmakucretsizdir beni eski tanıyan dostlarıma sor 😃 seviyorum bu hayatı..😅 Hoptirililaylalaylaylilaylom
Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir Yaa.😍 Bende bende seviyorum.😘 Aşkımıza nazar ermesin tenhalarda buluşalım.😅