Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde arkadaşlarıyla birlikte oturuyor kız nasıl götür diyeyim. Arada arabayla bir yere gidersek o başka da bir yere gitmiyorum. Pazar markette bir yere kadar 😐
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir A öyle kötü ben sen sevmiyorsun gezmeyi sandım
Cicektebenimcicekligunlerde Dedektifgadget Acil sanmıyorum ağrı kesici verir yollar geçmiş olsun canim
Cicektebenimcicekligunlerde Dedektifgadget yarin gidersin yaz canım. Geçen oğlumu göz için götürdüm. Meğerse göz katında göz acil varmış çok güzel baktılar.
HurremSultannn Gunes_12 şey bı arkadaş diyorki ben etiketlerken beyni error veriyor böyle şeyler yapmayın uzuluyormus😂
Dedektifgadget Cicektebenimcicekligunlerde ya randevusuz bakmıyorlar canım bebekler için bakar mı götürsem yarın. Bilmiyorum ki bakar mı
Gunes_12 Gelin kızlar akşam sohbeti @anabarbie @kahvepres @SiprayiL @Kocamdaaakocammm @NewMomm1 @nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde @Beyninizikullanmakucretsizdir @Tomris-Hatun @Meri-Mel @morkelebekk54 @Simsimy @Atlasdunyam @ejdermeyvelilahmacun @Tusa_ 🥰🥰🥰
Cicektebenimcicekligunlerde Dedektifgadget Ben aniden kızarınca götürdüm. Eğer sabahtan gidersen o gün boşluğu olan doktora yada araya sıkıştırıyorlar acilden yönlendirme diye randevu veriyorlar doktor seçeneği olmuyor tabi.. Bizim burda ki çocuk hastanesi öyle yapiyor
Dedektifgadget Cicektebenimcicekligunlerde hmm anladım canım bana yakın değil bu çocuk hastanesi yakın olanda randevulu bakıyor randevu aldım da KBB ye aldım doğru mu yaptım yoksa çocuk sağlığı ve hastalıklarına mi alayim
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Aga bir sakatlık çıkmasın.😂 Hem kuruyemiş hem çikolata kimle içiyorsun bu kahveyi..👀😃
morkelebekk54 Gunes_12 ya usenmiyonuz bu kadar ozenip gorsel yapmaya😂 ben yemek yiyorum sonra halim malim kalmiuo 😂