Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir Herkesin bir zaafı var 😃 Banyo yaptırdim uyumuyor. yemek pissin çamaşır dürüyorum çıkıcam. kahvemi de dışarı götürüp icicem hayallerim bozulmazsa.😃
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 68den azında Safinaz gibi oluyorum. Çok zayıf sevmiyorum ben yüzden gidiyor.💃🏻💃🏻😃
Meri-Mel Gunes_12 İyi canım arkadaşlarla birlikte idik eşim ise gitti bizde eve geldik kışlık dolaba biber attım sen nasılsın ne yapıyorsun
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde arkadaşlarıyla birlikte oturuyor kız nasıl götür diyeyim. Arada arabayla bir yere gidersek o başka da bir yere gitmiyorum. Pazar markette bir yere kadar 😐
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir A öyle kötü ben sen sevmiyorsun gezmeyi sandım
Cicektebenimcicekligunlerde Dedektifgadget Acil sanmıyorum ağrı kesici verir yollar geçmiş olsun canim
Cicektebenimcicekligunlerde Dedektifgadget yarin gidersin yaz canım. Geçen oğlumu göz için götürdüm. Meğerse göz katında göz acil varmış çok güzel baktılar.
HurremSultannn Gunes_12 şey bı arkadaş diyorki ben etiketlerken beyni error veriyor böyle şeyler yapmayın uzuluyormus😂