Meri-Mel Gunes_12 İyi canım arkadaşlarla birlikte idik eşim ise gitti bizde eve geldik kışlık dolaba biber attım sen nasılsın ne yapıyorsun
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 68den azında Safinaz gibi oluyorum. Çok zayıf sevmiyorum ben yüzden gidiyor.💃🏻💃🏻😃
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde her günde çıkılmaz ya 7 yıl olacak evleneli bu dışarı sevdası bitmedi. Bi insan hiç mi evimde durayım demez ya 😐
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Sus sus bende oyleyim. Her gün çıksam bikmam gıkım çıkmaz gezmek terapi gibi..🤪 Ana odaklaniyorsun yeni yerler insanlar görüyorsun hayatın içinde folu dolu sen de kocana ayak uydur keşke benim eşimde sevse o tam tersi evcimen.😃😂
Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir Herkesin bir zaafı var 😃 Banyo yaptırdim uyumuyor. yemek pissin çamaşır dürüyorum çıkıcam. kahvemi de dışarı götürüp icicem hayallerim bozulmazsa.😃
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde arkadaşlarıyla birlikte oturuyor kız nasıl götür diyeyim. Arada arabayla bir yere gidersek o başka da bir yere gitmiyorum. Pazar markette bir yere kadar 😐
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir A öyle kötü ben sen sevmiyorsun gezmeyi sandım