Cicektebenimcicekligunlerde nupel47 Hayata bi yerden tutunmam lazım diyerekten polyabno psikolojidinde takılıyorumm.😂
Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir Keşke benimkilerde uyusalar evi temizledim daha yemek yapicam yoruldum çocuklar hep oyun park istiyor.💆🏻🤪
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde çocuklar hep oyun park istiyor.💆🏻🤪 Benim kocam da hep dışarıyı istiyor az kaldı onu boğup öldürecem artık gidemeyecek 😤🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir kocamın iç sesi ben de gezmeyi çok severim.🙈😃
Ladyinfrance Cicektebenimcicekligunlerde bende iyi değilim valla dünden belli ölü gibiydim kaynım öldü gurbetteyiz gidemedik
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde her günde çıkılmaz ya 7 yıl olacak evleneli bu dışarı sevdası bitmedi. Bi insan hiç mi evimde durayım demez ya 😐
Dedektifgadget Cicektebenimcicekligunlerde kahvaltıyi dışarda yedik annemlere gittim sonra eve geldik patates biber kızartması yaptım kızımın kulağı ağrıyor randevu aldım acil birşey yaparmi kulağa?
Cicektebenimcicekligunlerde Dedektifgadget Acil sanmıyorum ağrı kesici verir yollar geçmiş olsun canim
Meri-Mel Gunes_12 İyi canım arkadaşlarla birlikte idik eşim ise gitti bizde eve geldik kışlık dolaba biber attım sen nasılsın ne yapıyorsun
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 68den azında Safinaz gibi oluyorum. Çok zayıf sevmiyorum ben yüzden gidiyor.💃🏻💃🏻😃