Dedektifgadget Cicektebenimcicekligunlerde hmm anladım canım bana yakın değil bu çocuk hastanesi yakın olanda randevulu bakıyor randevu aldım da KBB ye aldım doğru mu yaptım yoksa çocuk sağlığı ve hastalıklarına mi alayim
Gunes_12 Gelin kızlar akşam sohbeti @anabarbie @kahvepres @SiprayiL @Kocamdaaakocammm @NewMomm1 @nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde @Beyninizikullanmakucretsizdir @Tomris-Hatun @Meri-Mel @morkelebekk54 @Simsimy @Atlasdunyam @ejdermeyvelilahmacun @Tusa_ 🥰🥰🥰
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Aga bir sakatlık çıkmasın.😂 Hem kuruyemiş hem çikolata kimle içiyorsun bu kahveyi..👀😃
morkelebekk54 Gunes_12 ya usenmiyonuz bu kadar ozenip gorsel yapmaya😂 ben yemek yiyorum sonra halim malim kalmiuo 😂
kahvepres Gunes_12 iyi otrmlr o zaman size bugn bnde ful temizlkkle günm gecti ayağmı bile kaldramyrm gecede lavabo banyo yıkycm duvarlara kadar bitmiyor bu temizlk🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Yoruldum bebemi uyuttum uzanıyorum. Uyusam iyi olacak ama kendimle baş başa kaldik diye değerlendirmeye çalışıyorum.😃
Cicektebenimcicekligunlerde kahvepres Senin mide falan mı bulaniyordu neydi noldu o sonuç karıştırmiyorum dimi hamile olma ihtimali olan bir arkadaşım vardı 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Daha ne istiyorsun inşallah benimkini de sabaha kadar uyanmaz 🤲🏻😂
kahvepres Gunes_12 kesinlkle aslnda biraz bile kirlndmi icim sıkılıyor ev gözmde kararyr bide pis bi huyum var yaptımı herşeyi üst üste yaprm ertesi gün hasta olarak uyanrm