Gunes_12 Gelin kızlar akşam sohbeti @anabarbie @kahvepres @SiprayiL @Kocamdaaakocammm @NewMomm1 @nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde @Beyninizikullanmakucretsizdir @Tomris-Hatun @Meri-Mel @morkelebekk54 @Simsimy @Atlasdunyam @ejdermeyvelilahmacun @Tusa_ 🥰🥰🥰
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Aga bir sakatlık çıkmasın.😂 Hem kuruyemiş hem çikolata kimle içiyorsun bu kahveyi..👀😃
morkelebekk54 Gunes_12 ya usenmiyonuz bu kadar ozenip gorsel yapmaya😂 ben yemek yiyorum sonra halim malim kalmiuo 😂
kahvepres Gunes_12 iyi otrmlr o zaman size bugn bnde ful temizlkkle günm gecti ayağmı bile kaldramyrm gecede lavabo banyo yıkycm duvarlara kadar bitmiyor bu temizlk🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Yoruldum bebemi uyuttum uzanıyorum. Uyusam iyi olacak ama kendimle baş başa kaldik diye değerlendirmeye çalışıyorum.😃
Cicektebenimcicekligunlerde kahvepres Senin mide falan mı bulaniyordu neydi noldu o sonuç karıştırmiyorum dimi hamile olma ihtimali olan bir arkadaşım vardı 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Daha ne istiyorsun inşallah benimkini de sabaha kadar uyanmaz 🤲🏻😂
kahvepres Gunes_12 kesinlkle aslnda biraz bile kirlndmi icim sıkılıyor ev gözmde kararyr bide pis bi huyum var yaptımı herşeyi üst üste yaprm ertesi gün hasta olarak uyanrm