Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ben duşa kabin yıkamayı ve kurulamayi sevemiyorum. Kirlendikce siliyorum Çarşamba temizlik günüm her yere girişiyorum. Hafta içi günluk sil süpür sil.🤷🏻😀
lAmMelodi Cicektebenimcicekligunlerde Zaten oda hasta oldu ya salgın bitirdi beni.Birde bu halimle AVM gitmeyi düşünüyorum şaka gibi bütün gün evdeyim🥲
Cicektebenimcicekligunlerde lAmMelodi AVM hiç sevmiyorum ben kalabalık, karışıklık tam hastalık yuvası.🤷🏻
Esoz1110 Cicektebenimcicekligunlerde Ben çok tembelim valla yemek dısında bisey yapmadım şimdi kızımı parka götüreceğim😅
ZeydsMom Cicektebenimcicekligunlerde afiyet olsun canim. Ben de cay iciyorum. Oglumu yedirdim babasiyla oynuyor . Ben de dinleniyorum 😄 birazdan kek yapmayi dusunuyorum. Canim fena halde muzlu kek cekti 😄
kahvepres lAmMelodi aşkm adam dior gerek yok doknmamşm sana 🤣ben yarn ancak gidip alcm cünki 3 gündr herşey böyle lağam gibi kokuyor afedersin
nescafebagimlisi Hoptirililaylalaylaylilaylom denize gidicekseniz gitmeyin , bizi uyardılar bizde aman ne olacak dedik gittik doğruymuş 😂
Hoptirililaylalaylaylilaylom nescafebagimlisi yok şuan gittiğimiz yok :) geçen çocuklarsız bi girmiştik 😂
LadyGaddar Cicektebenimcicekligunlerde Afiyet olsun cnm,bikacgundur başım agriyor bebemi uyuttum kafa dinliyorum