Happybaby06 Cicektebenimcicekligunlerde tatil dönüşü valiz hazırlıyorum arabada durmayan oğlumla 9 saat nasıl gideceğiz onu düşünüyorum 🤣🤣 6 .aya kadar arabada uyuyan bebek 7.ayda güncelleme geldi arabada sıkılıyor
BENOYLEUYGUNGORDUMM Cicektebenimcicekligunlerde afiyet olsun hayatım. Valla fena hastayım grip oldum. Öyle uzanıyorum bebeğe abisi ablası bakıyo onlarında perti çıktı. Ama geçer diye korkudan yaklaşmak istemiyorum.
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 İyi dayaniyorsun yine bu ara.. Çok geçmiş olsun canım. Rabbim.sifa versin.🥺🙃
kahvepres Cicektebenimcicekligunlerde ayy allah korusunnn korkum bu zatennn eşime git test all diorm adam dior doknmamşm sana ne hamilesi 🤣ama mide bulantim cok var umarm değilimmm allah istyne versin
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ben duşa kabin yıkamayı ve kurulamayi sevemiyorum. Kirlendikce siliyorum Çarşamba temizlik günüm her yere girişiyorum. Hafta içi günluk sil süpür sil.🤷🏻😀
lAmMelodi Cicektebenimcicekligunlerde Zaten oda hasta oldu ya salgın bitirdi beni.Birde bu halimle AVM gitmeyi düşünüyorum şaka gibi bütün gün evdeyim🥲
Cicektebenimcicekligunlerde lAmMelodi AVM hiç sevmiyorum ben kalabalık, karışıklık tam hastalık yuvası.🤷🏻
Esoz1110 Cicektebenimcicekligunlerde Ben çok tembelim valla yemek dısında bisey yapmadım şimdi kızımı parka götüreceğim😅
ZeydsMom Cicektebenimcicekligunlerde afiyet olsun canim. Ben de cay iciyorum. Oglumu yedirdim babasiyla oynuyor . Ben de dinleniyorum 😄 birazdan kek yapmayi dusunuyorum. Canim fena halde muzlu kek cekti 😄
kahvepres lAmMelodi aşkm adam dior gerek yok doknmamşm sana 🤣ben yarn ancak gidip alcm cünki 3 gündr herşey böyle lağam gibi kokuyor afedersin