pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde afiyet olsun canım 😘 benim bugün migrenim turmuş başım çatlıyor hicbirsey yapasim yok oğlum uyuyor yanına uzanmisim bende
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 İyi dayaniyorsun yine bu ara.. Çok geçmiş olsun canım. Rabbim.sifa versin.🥺🙃
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Akrabamizda var 3yasinda genetik test yaptırdılar. İnatçı ateş,karın ağrısı falan oluyormuş. Abur cubur falan yasak ben bu kadar biliyorum. İnşallah cikmaz
Cicektebenimcicekligunlerde Dedektifgadget Kekik çayı iç söktürüyor canım. Hele dağ kekiği alırsan daha iyi
Happybaby06 Cicektebenimcicekligunlerde tatil dönüşü valiz hazırlıyorum arabada durmayan oğlumla 9 saat nasıl gideceğiz onu düşünüyorum 🤣🤣 6 .aya kadar arabada uyuyan bebek 7.ayda güncelleme geldi arabada sıkılıyor
BENOYLEUYGUNGORDUMM Cicektebenimcicekligunlerde afiyet olsun hayatım. Valla fena hastayım grip oldum. Öyle uzanıyorum bebeğe abisi ablası bakıyo onlarında perti çıktı. Ama geçer diye korkudan yaklaşmak istemiyorum.
kahvepres Cicektebenimcicekligunlerde ayy allah korusunnn korkum bu zatennn eşime git test all diorm adam dior doknmamşm sana ne hamilesi 🤣ama mide bulantim cok var umarm değilimmm allah istyne versin
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ben duşa kabin yıkamayı ve kurulamayi sevemiyorum. Kirlendikce siliyorum Çarşamba temizlik günüm her yere girişiyorum. Hafta içi günluk sil süpür sil.🤷🏻😀
lAmMelodi Cicektebenimcicekligunlerde Zaten oda hasta oldu ya salgın bitirdi beni.Birde bu halimle AVM gitmeyi düşünüyorum şaka gibi bütün gün evdeyim🥲
Cicektebenimcicekligunlerde lAmMelodi AVM hiç sevmiyorum ben kalabalık, karışıklık tam hastalık yuvası.🤷🏻