Simsimy Meri-Mel İçindeki sesi dinle. Bakacak insan büyük problem.. Büyüt kendin miss gibi. Memur olmasam basmıştım istifayı.
Cicektebenimcicekligunlerde Tomris-Hatun Güçlü kadın ikizlerle salça çok zor zaten kalabalıkta oluyor salça 🤷🏻
Tomris-Hatun Cicektebenimcicekligunlerde ztaen ben inun icin yapmadim saglikli oluo cocuklara yaptim ondan gene parasini alcam o ayri 😂😂😂
kahvepres Gunes_12 kaynanayla uğrşyrm son 3 günüm neyseki nefes alıp veriyorum🤣kızım 18 aylk istediği olmynca ağlma krizine giriyor doğal olarak yok dior bu cocuk sinir hastası ey yarabim cocuk buu diorum ne sinir hastalğı
Cicektebenimcicekligunlerde Günaydinn lütfen birileri uyanık olsun.😀 Post açmaya bile dermanım yokken..🤦🏻🥴 Yenidoğan mıyız biz 2 yaşına girdik.😭 Benim bu saatte burda ne işim var..😅 Buz gibi balkonda ayilmaya çalışıyorum.. Kader arkadaşlarım varsa gelin sarılalım..😃
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Sen benim gecelerimi uyudugumumu sanıyorsun mematiii🤣🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ben hala uyuyamadım..😅 Online kimse yoktu yalnız kaldım neredeydin.? 🤣🤣