Meri-Mel Simsimy Şakası bir yana sürekli ikisinin arasında kalmak çok zor ben de kafamı dağıtmak adına bu yıl ücretli kölelik ay pardon öğretmenlik yapsam mı diye düşünüyorum annem bakar çiçek gibi çok aşırı düşkünler güzel de bakarlar ama öyle bir tatlı halleriki şuan aman boşver ye adamın parasını kaynanan şeytani kudursun diyor içimdeki o güzel ses😃❤️
Simsimy Meri-Mel İçindeki sesi dinle. Bakacak insan büyük problem.. Büyüt kendin miss gibi. Memur olmasam basmıştım istifayı.
Cicektebenimcicekligunlerde Tomris-Hatun Güçlü kadın ikizlerle salça çok zor zaten kalabalıkta oluyor salça 🤷🏻
Tomris-Hatun Cicektebenimcicekligunlerde ztaen ben inun icin yapmadim saglikli oluo cocuklara yaptim ondan gene parasini alcam o ayri 😂😂😂
kahvepres Gunes_12 kaynanayla uğrşyrm son 3 günüm neyseki nefes alıp veriyorum🤣kızım 18 aylk istediği olmynca ağlma krizine giriyor doğal olarak yok dior bu cocuk sinir hastası ey yarabim cocuk buu diorum ne sinir hastalğı
Cicektebenimcicekligunlerde Günaydinn lütfen birileri uyanık olsun.😀 Post açmaya bile dermanım yokken..🤦🏻🥴 Yenidoğan mıyız biz 2 yaşına girdik.😭 Benim bu saatte burda ne işim var..😅 Buz gibi balkonda ayilmaya çalışıyorum.. Kader arkadaşlarım varsa gelin sarılalım..😃
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Sen benim gecelerimi uyudugumumu sanıyorsun mematiii🤣🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ben hala uyuyamadım..😅 Online kimse yoktu yalnız kaldım neredeydin.? 🤣🤣