Cicektebenimcicekligunlerde Heyoo heyoo heyooo..😀 Yüzyılın aşkı geliyooo..😀 Koğuş kalk,dinç ol ne bu kasvet yorgunluk hele bunlar neyse Kocamdaaakocammm sen benim güvendiğim dagim,kırmızı kirlentimsin düşürme modunu..😀
Gunes_12 @Cicektebenimcicekligunlerde @Hoptirililaylalaylaylilaylom @NewMomm1 @nescafebagimlisi @Meri-Mel @anabarbie @momyshira @ejdermeyvelilahmacun @morkelebekk54 @kahvepres @SiprayiL @Kocamdaaakocammm @AngrBoda_ Napıyorsunuz kızlar 🤣 @Simsimy
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 giyinip süslenip oğlumu spora götüreceğim.Yanarim yanarım ehliyet almadigima yanarim.😭🤣 Otobüste o kadar yaşlı oluyor ki 40dk yolu çocuklarla ayakta gidiyorum.Otursam kucağıma çocukda alsam yok biri geliyor başıma..🤣🤣
morkelebekk54 Gunes_12 iyi kuzum nabim evdeyim Alparslani uyutmaya calisiyorum sen nabiyosun nasilsin
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Tahmin ediyorum 2 den sonra 3istemek için ya çok alevli olmak lazım yada delii..😂😂
Tomris-Hatun Cicektebenimcicekligunlerde bende cift gorme sorunu var ehliyet alamicakmisim hic ehliyet kalbimde yara ya 😭