Cicektebenimcicekligunlerde Dedektifgadget Vana yok ya.. Eski evdekinde vana vardı bu yeni sistemlerde gömme olanlardan içten bozuldu herhalde.. Diyorum komple suyu kessem evde yokken en azından akmasa suyu kesecek yeri bulamadım.🙈😃
Dedektifgadget Cicektebenimcicekligunlerde kenara köşeye bak kız vardır bir yerde illa ki 😅 Arka tarafın altına bak birde
Dedektifgadget Cicektebenimcicekligunlerde benimde aklıma gelmedi şimdi canım bizim öyle değil çünkü dışarda taharet musluğu oluyor ya onun yaninda altında oluyor genelde
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ah birde bana zor bebem öyle ağlayıp bunaltiyor ki otobüste utanıyorum.🙈 2.için cok yaş arasi vermeyin.😃😃
Cicektebenimcicekligunlerde Dedektifgadget Sağol canım suyu kesip çıktım evden akşam dönünce görücem artık ise yaramıştır inşallah.🤷🏻😃
morkelebekk54 Gunes_12 ay senden rahati uok kesin suan 😂😂 iyi bacim nabim kalktim iste kahvalti yapicam ailmaya calisiyorum 😂
Meri-Mel Gunes_12 Kaynana seven bir gelin aman ya Rabbim gel anlindan opecem kanka şeytan kulagina kurşun nazar değmesin benimkini de şeytan görsün şirret
morkelebekk54 Gunes_12 abooo😂😂😂 sen gezginsin bugun valla 😂 ben bugun evdeyim de yarin kaynanama gidicem kayinoederim aradi laf yapti bugun gitmedim diye nkrmalde gitmicektim de yarin gelirim dedim 😂 dur kaynanam ariyo bakalim ne sacmalicak yine