Cicektebenimcicekligunlerde orjinalhoptiri Ayağın uğurlu gelmiş.😀 Amin bebeğim inşallah.🥰😀 hergün okuya okuya manifestlerim.😂🌸🩷
Gunes_12 @orjinalhoptiri @Cicektebenimcicekligunlerde @NewMomm1 @kibritci_kiz @Dedektifgadget @Beyninizikullanmakucretsizdir @morkelebekk54 @kahvepres @AngrBoda_ @Meri-Mel Napıyorsunuz canlarım ben anneme geldim bir kaç gün buradayım siz napıyorsunuz 😂
Meri-Mel Gunes_12 Günaydın canım eşimi işe yolladim ,kıza kahvaltı yaptırıyorum çok şükür bu günümüze 😌 Anne evi miss❤️
morkelebekk54 Gunes_12 ay senden rahati uok kesin suan 😂😂 iyi bacim nabim kalktim iste kahvalti yapicam ailmaya calisiyorum 😂
Gunes_12 Meri-Mel Kaynanamla aynı mahalledeler gündüz kaynanama gidiyorum akşam annem geliyor 🤣 Onun yanına geliyorum 🤣
Meri-Mel Gunes_12 Kaynana seven bir gelin aman ya Rabbim gel anlindan opecem kanka şeytan kulagina kurşun nazar değmesin benimkini de şeytan görsün şirret
Cicektebenimcicekligunlerde Dedektifgadget Aşko belki sen bilirsin tamir de kesmislerdir suyunu alktığımda beri klozet su kaçırıyor araştırdım bulamadım. Bu su nereden kesilir akşama eşim yaparda..😔🤦🏻😃
Dedektifgadget Gunes_12 arada konuşuyoruz iyi gidiyor hamilelik ve +1 çocuk ile vakit bulamıyordur buraya 🥰
Dedektifgadget Cicektebenimcicekligunlerde canım bu klozet kenarına iyi silikon çekmemiş olabilirler mi acaba aklıma o geliyor veya klozette çatlak olabilir 🤔 iki vana var ya ikisinide kapat
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ah birde bana zor bebem öyle ağlayıp bunaltiyor ki otobüste utanıyorum.🙈 2.için cok yaş arasi vermeyin.😃😃