Dedektifgadget Gunes_12 arada konuşuyoruz iyi gidiyor hamilelik ve +1 çocuk ile vakit bulamıyordur buraya 🥰
Cicektebenimcicekligunlerde Dedektifgadget Aşko belki sen bilirsin tamir de kesmislerdir suyunu alktığımda beri klozet su kaçırıyor araştırdım bulamadım. Bu su nereden kesilir akşama eşim yaparda..😔🤦🏻😃
Dedektifgadget Cicektebenimcicekligunlerde canım bu klozet kenarına iyi silikon çekmemiş olabilirler mi acaba aklıma o geliyor veya klozette çatlak olabilir 🤔 iki vana var ya ikisinide kapat
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ah birde bana zor bebem öyle ağlayıp bunaltiyor ki otobüste utanıyorum.🙈 2.için cok yaş arasi vermeyin.😃😃
Cicektebenimcicekligunlerde Dedektifgadget Vana yok ya.. Eski evdekinde vana vardı bu yeni sistemlerde gömme olanlardan içten bozuldu herhalde.. Diyorum komple suyu kessem evde yokken en azından akmasa suyu kesecek yeri bulamadım.🙈😃
Dedektifgadget Cicektebenimcicekligunlerde kenara köşeye bak kız vardır bir yerde illa ki 😅 Arka tarafın altına bak birde
Dedektifgadget Cicektebenimcicekligunlerde benimde aklıma gelmedi şimdi canım bizim öyle değil çünkü dışarda taharet musluğu oluyor ya onun yaninda altında oluyor genelde
Cicektebenimcicekligunlerde Dedektifgadget Sağol canım suyu kesip çıktım evden akşam dönünce görücem artık ise yaramıştır inşallah.🤷🏻😃
morkelebekk54 Gunes_12 ay senden rahati uok kesin suan 😂😂 iyi bacim nabim kalktim iste kahvalti yapicam ailmaya calisiyorum 😂
Meri-Mel Gunes_12 Kaynana seven bir gelin aman ya Rabbim gel anlindan opecem kanka şeytan kulagina kurşun nazar değmesin benimkini de şeytan görsün şirret
morkelebekk54 Gunes_12 abooo😂😂😂 sen gezginsin bugun valla 😂 ben bugun evdeyim de yarin kaynanama gidicem kayinoederim aradi laf yapti bugun gitmedim diye nkrmalde gitmicektim de yarin gelirim dedim 😂 dur kaynanam ariyo bakalim ne sacmalicak yine