bikupakahvee Irmakefe çok merci 🌸 Elbise Meliha Tarhanacı canım nikah elbisemi de almıştım güvenilir ve kaliteli 🙏🏻🌸
busragunesm bikupakahvee canım benimde görümcemin düğünü var 2 abiye de bana lazım 😃 çok beğendim bu markayı biliyorum bende baktım modellere ama mağazasına gitmeden online almaya cesaret edemiyorum 🥹🥹
bikupakahvee busragunesm ben nikah elbisemi online olarak aldım bu sayfadan zaten beden ölçüleri de yazıyor bence tereddüt etmeyin 🌸🌸🌸
bikupakahvee Fusunf ya hep açık ayakkabı almayı istiyorum ama cesaret edemiyorum ayaklarım da küçük 36 no ama nedense hep kapalı daha cazip geliyor ya 🌸
nehirsude0 bikupakahvee kız abinin düğünü sen gorumcesin kendinede gellll tabi böyle giyineceksin taşli tuşlu😂
Cookie bikupakahvee Çok güzel hayırlı olsun. Benimde temmuz da abimin düğünü var ama hâlâ abiye alamadım, kiralık bi abiye beğendim çok abartı bi fiyat verdiler hevesim kaçtı 😏
bikupakahvee Cookie hadi yaa bu sayfadan bakabilirsiniz o paraya kiralamaktan ise almak daha mantıklı bu abiye 4.000₺ Meliha Tarhanacı sayfasından bakabilirsiniz daha uyguna da var 🌸
bikupakahvee alpinanneesi baya baya herkes beğendi ya çok sevindim güzel seçmişim demekki 🥰❤️ teşekkürler