Irmakefe bikupakahvee ay çok güzelmiş canım hangi marka veya hangi siteden baktınız benimde genç kızım var bizimde düğünler var kizimz elbise bakiyoduk beğendik çok bakalım bir dedik
bikupakahvee Irmakefe çok merci 🌸 Elbise Meliha Tarhanacı canım nikah elbisemi de almıştım güvenilir ve kaliteli 🙏🏻🌸
busragunesm bikupakahvee canım benimde görümcemin düğünü var 2 abiye de bana lazım 😃 çok beğendim bu markayı biliyorum bende baktım modellere ama mağazasına gitmeden online almaya cesaret edemiyorum 🥹🥹
bikupakahvee busragunesm ben nikah elbisemi online olarak aldım bu sayfadan zaten beden ölçüleri de yazıyor bence tereddüt etmeyin 🌸🌸🌸
bikupakahvee Fusunf ya hep açık ayakkabı almayı istiyorum ama cesaret edemiyorum ayaklarım da küçük 36 no ama nedense hep kapalı daha cazip geliyor ya 🌸
nehirsude0 bikupakahvee kız abinin düğünü sen gorumcesin kendinede gellll tabi böyle giyineceksin taşli tuşlu😂
Cookie bikupakahvee Çok güzel hayırlı olsun. Benimde temmuz da abimin düğünü var ama hâlâ abiye alamadım, kiralık bi abiye beğendim çok abartı bi fiyat verdiler hevesim kaçtı 😏
bikupakahvee Cookie hadi yaa bu sayfadan bakabilirsiniz o paraya kiralamaktan ise almak daha mantıklı bu abiye 4.000₺ Meliha Tarhanacı sayfasından bakabilirsiniz daha uyguna da var 🌸