bikupakahvee Haziranda görümcem temmuzda abim evleniyor ayrı ayrı abiye almayacağım zaten görümcem tarafı farklı abim tarafı farklı insanlar hani beni bu elbise ile iki kez görecek insan yok Sizce nasıl ?
Simsimy bikupakahvee Çok şık. Ayakkabıyı görmeden gümüş rengi ayakkabı, çantayla harika olur diye geçmişti aklımdan :)
delirmeceler bikupakahvee kapalı biri değilim ama bu tarz abiyeleri bende çok beğeniyorum bence çok şık ve asil sağlıklı mutlu günlerinde giyin şimdiden
bikupakahvee pasaklisinkukuli o çıkar tak yapılıyor galiba 🥰 taşlı tuşlu sevmediğim için bu tarz daha çok içime sindi ya
bikupakahvee Fasulye12 yazlık bir abiye canım yakmaz yani okudum yorumları 🥰 daha önce de bu sayfadan almıştım nikah elbisemi falan güvendiğim bir sayfa🌸💜
bikupakahvee delirmeceler aiiyy teşekkür ederim Hem yenge olarak hem görümce olarak giycem oturaklı olsun abartı zaten tarzım değil ya yaşımda 22 gider bana herhalde 🥰
pasaklisinkukuli bikupakahvee bende sevmem taş tuş çok güzel mutlu günlerde giy insallah hangi siteden alıyorsun
nehirsude0 bikupakahvee kız abinin düğünü sen gorumcesin kendinede gellll tabi böyle giyineceksin taşli tuşlu😂
busragunesm bikupakahvee canım benimde görümcemin düğünü var 2 abiye de bana lazım 😃 çok beğendim bu markayı biliyorum bende baktım modellere ama mağazasına gitmeden online almaya cesaret edemiyorum 🥹🥹
bikupakahvee pasaklisinkukuli teşekkürler canım Meliha Tarhanacı🌸💜 tereddüt etmeden alışveriş yapabilirsiniz