bikupakahvee pasaklisinkukuli o çıkar tak yapılıyor galiba 🥰 taşlı tuşlu sevmediğim için bu tarz daha çok içime sindi ya
bikupakahvee Fasulye12 yazlık bir abiye canım yakmaz yani okudum yorumları 🥰 daha önce de bu sayfadan almıştım nikah elbisemi falan güvendiğim bir sayfa🌸💜
delirmeceler bikupakahvee kapalı biri değilim ama bu tarz abiyeleri bende çok beğeniyorum bence çok şık ve asil sağlıklı mutlu günlerinde giyin şimdiden
bikupakahvee delirmeceler aiiyy teşekkür ederim Hem yenge olarak hem görümce olarak giycem oturaklı olsun abartı zaten tarzım değil ya yaşımda 22 gider bana herhalde 🥰
pasaklisinkukuli bikupakahvee bende sevmem taş tuş çok güzel mutlu günlerde giy insallah hangi siteden alıyorsun
nehirsude0 bikupakahvee kız abinin düğünü sen gorumcesin kendinede gellll tabi böyle giyineceksin taşli tuşlu😂
busragunesm bikupakahvee canım benimde görümcemin düğünü var 2 abiye de bana lazım 😃 çok beğendim bu markayı biliyorum bende baktım modellere ama mağazasına gitmeden online almaya cesaret edemiyorum 🥹🥹
bikupakahvee pasaklisinkukuli teşekkürler canım Meliha Tarhanacı🌸💜 tereddüt etmeden alışveriş yapabilirsiniz