Gryffindor SeverusSnape Valla öyle düştük. Geçen şeye takıldım YouTubeda İbo Show da söylemiş “ Gözlerin vardı bakmak için delirdiğim” tavsiye ederim. Yani sevdiğime kavuşmuş olmama rağmen dinlerken ilginç bir şekilde aşk acısı çekiyorum 😄😄
VII-Kleopatra canparelerim ayy baktım şimdi de karakteri yüzüne oturmuş hem dişil enerjisi var ama bi o kadar da despot değil mi acayip bi kadın maşallah ikinize de
Simsimy SeverusSnape Güzel elbiseleri giyip kuşanacağım diye yükseliyorum bazen ruh halim Yıldız değil ben direkt Yıldız olmuşum 😅
SeverusSnape Simsimy kadının hitap etmediği tek bir karakter yok. Bi yanı çok neşeli, bi yanı bitik.🫡
Emirarasmelis Emirarasmelis kızlar bu ben ama 4 sene önce abartı makyajla kuaföre yapmış benziyor muyum bilemem 😂😂😂
canparelerim VII-Kleopatra ay teşekkür ederim🥰 gerçekten çok karakteristik bi yüzü var, benimde öyle keskin hatlı çenem, elmacıklarım ve gözlerimiz gerçekten de kadınla aynı, resmen ikizim gibi bişey😅
Tatlican VII-Kleopatra Evde sacim acikken goren 1 2arkadasim hatice sendile benzetmisti .Hoş bayan cok begeniyorum.
Simsimy Emirarasmelis LavininAnnesii Ay benim harbi uykum gelmiş. 😂 Melisa’yı hanımefendi sandım. Hanımefendiyide başka oyuncu.. Diyorumki Melisa’ya benziyor
SeverusSnape Gryffindor hahahahah bilirim bu hissi, bende ne zaman dinlesem aşk acısı çekiyorum fakat sevdiğim beyle evliyim. Öyle bir çelişki. Bizi de delirtti, neyse ki delirmek güzeldir.🥶
Deletedmom104 Bi ara neslihan atagül’e benzettiler bekar ve fitken Şimdi cigulinin karısı oldum akdams