melisakarademir Beni kimseye benzeten olmadı şimdiye kadar ha benzetseler de herhalde Bülent ersoy falan olurdu 😂😂
delirmeceler VII-Kleopatra hiç kendimi benzetmediğin halde gençliğimde şuan 40 yaşındayım ben bile kendime benzemiyorum onuda söyliyim aysun kayacıya benzetiyorlardı
SeverusSnape VII-Kleopatra düşündüm de, ben kimseye benzetilmiyorum ya. Fakat ruh ikizim net Yıldız Tilbe. Her gece beynimde emi söylüyor.🚬
Simsimy SeverusSnape Güzel elbiseleri giyip kuşanacağım diye yükseliyorum bazen ruh halim Yıldız değil ben direkt Yıldız olmuşum 😅
Emirarasmelis Nasıl resim koyulduğunu bilsem atıcam 4 sene önce küaförem bana edıt gibi bişey yapmıştı benzetme ayy atamıyorum 😂😂
delirmeceler VII-Kleopatra kendisini severim beğenirimde ama benzetenlerin nasıl benzettiğine hiçbir zaman anlam veremedim allahın yarattığı kadarım 😊
_xAzrax_ VII-Kleopatra @ejdermeyvelilahmacun hazar ergüclü ve Hazal Kayanın karışımı 😍 ama ikisinden de çok daha güzel ❤
VII-Kleopatra _xAzrax_ bide kendine öyle isim koymuş ki okuyunca burnuma kıyma kokusu geliyo ahahahaaha demek ki çok güzel adı çilekli turta olsun
LavininAnnesii _xAzrax_ İkisini de beğenmeyen ben😃😃 Bence o etiketlediğin hanımefendi ikisinden de güzel😃