VII-Kleopatra _xAzrax_ bide kendine öyle isim koymuş ki okuyunca burnuma kıyma kokusu geliyo ahahahaaha demek ki çok güzel adı çilekli turta olsun
LavininAnnesii _xAzrax_ İkisini de beğenmeyen ben😃😃 Bence o etiketlediğin hanımefendi ikisinden de güzel😃
VII-Kleopatra annediyebiri daha dün ibrahim selimin programında izledim kadın konuşurken büyüleniyorum çok güzel kadın
Gryffindor SeverusSnape Valla öyle düştük. Geçen şeye takıldım YouTubeda İbo Show da söylemiş “ Gözlerin vardı bakmak için delirdiğim” tavsiye ederim. Yani sevdiğime kavuşmuş olmama rağmen dinlerken ilginç bir şekilde aşk acısı çekiyorum 😄😄
VII-Kleopatra canparelerim ayy baktım şimdi de karakteri yüzüne oturmuş hem dişil enerjisi var ama bi o kadar da despot değil mi acayip bi kadın maşallah ikinize de
Simsimy SeverusSnape Güzel elbiseleri giyip kuşanacağım diye yükseliyorum bazen ruh halim Yıldız değil ben direkt Yıldız olmuşum 😅
SeverusSnape Simsimy kadının hitap etmediği tek bir karakter yok. Bi yanı çok neşeli, bi yanı bitik.🫡
Emirarasmelis Emirarasmelis kızlar bu ben ama 4 sene önce abartı makyajla kuaföre yapmış benziyor muyum bilemem 😂😂😂
canparelerim VII-Kleopatra ay teşekkür ederim🥰 gerçekten çok karakteristik bi yüzü var, benimde öyle keskin hatlı çenem, elmacıklarım ve gözlerimiz gerçekten de kadınla aynı, resmen ikizim gibi bişey😅
Tatlican VII-Kleopatra Evde sacim acikken goren 1 2arkadasim hatice sendile benzetmisti .Hoş bayan cok begeniyorum.