nehirsude0 Dondurmalikahve sivı halinde var fotosu ayçiçek yağı kadar açık renk değil zeytin yağı kadarda koyu renk değil
nehirsude0 _xAzrax_ hocamız naz yapıyor yapmasa bı paket domuz yağı surecektim kayinbabamin yatağıma🤣 anca paklar
_xAzrax_ nehirsude0 domuz yağı değil.de yatağının başına domuz kafasını koparıp asarsan aklı başına gelir diye yorumladım kdsjjddu
Lazerlimunafik -_Esra_- bırakkk bırak o yüzden burda herkese boşan diyosun o sıra tencereye yağı katıp basıyon büyüyü 😁
nehirsude0 -_Esra_- hocam niye naz yapıyorsunuz biliyorsunuz büyüyü işte bir paket domuz yağı da gönderin bana okuyup bu duayı🙏
-_Esra_- abidikgubudikisler İstikrarsızlar boşanmıyor ben napayım en son birisi yuvamda gözün mü var diye anneme babama sövdü o son oldu artık çekiniyorum dkdkdkd
NariNariKiminYari -_Esra_- yakında büyücü esra vardı burda kızlar onu etiketler misiniz diye sorarlarsa şaşırma ahhahaha
-_Esra_- NariNariKiminYari yaparlar mı yaparlar valla meslek dalından meslek dalına geçiş böyle oluyor demekki 😂😂😂
abidikgubudikisler -_Esra_- ay harikasın ya şu sitede en favorim sensin yeminle 😂 her yorumunla olay😂😂
nehirsude0 _xAzrax_ aaa bak sen çok zeki birden bulacam şimdi ben o mahlukati🤔 Esra hocam bilirse 300 doları beğenmedi fakirin yüzu güler mi beggggg