Birgubilikannesi55 sibelkilic onu görmeden öncesinde hocayla görüştüm bana büyü cin carpilma yok dedi büyü yapılmış olsa bozabiliomusunuz dedim bozuyoruz dedi ama sende öyle şeyler yok dedi çok geçmeden onu gördüm zaten
MnkKrtl Birgubilikannesi55 ne için sordunuz anlamadım ama biz kullanıyoruz yanık izlerine yaralara çok iyi geliyor iz bırakmıyor. Kokusu var kötü bi koku sıvı buzdolabında tutunca biraz katılaşıyor hafif sarı bi rengi var
nehirsude0 _xAzrax_ 😁😁kayınbaba mi hmmm hiç sevmem öldürme büyüsü yapicim ona dur şimdi (Sağdan soldan üsten alttan donalt) Devamını unuttum🤣
nehirsude0 Dondurmalikahve sivı halinde var fotosu ayçiçek yağı kadar açık renk değil zeytin yağı kadarda koyu renk değil
nehirsude0 -_Esra_- hocam niye naz yapıyorsunuz biliyorsunuz büyüyü işte bir paket domuz yağı da gönderin bana okuyup bu duayı🙏
nehirsude0 _xAzrax_ hocamız naz yapıyor yapmasa bı paket domuz yağı surecektim kayinbabamin yatağıma🤣 anca paklar
_xAzrax_ nehirsude0 domuz yağı değil.de yatağının başına domuz kafasını koparıp asarsan aklı başına gelir diye yorumladım kdsjjddu
Lazerlimunafik -_Esra_- bırakkk bırak o yüzden burda herkese boşan diyosun o sıra tencereye yağı katıp basıyon büyüyü 😁
-_Esra_- abidikgubudikisler İstikrarsızlar boşanmıyor ben napayım en son birisi yuvamda gözün mü var diye anneme babama sövdü o son oldu artık çekiniyorum dkdkdkd
NariNariKiminYari -_Esra_- yakında büyücü esra vardı burda kızlar onu etiketler misiniz diye sorarlarsa şaşırma ahhahaha
-_Esra_- NariNariKiminYari yaparlar mı yaparlar valla meslek dalından meslek dalına geçiş böyle oluyor demekki 😂😂😂