NariNariKiminYari -_Esra_- yakında büyücü esra vardı burda kızlar onu etiketler misiniz diye sorarlarsa şaşırma ahhahaha
-_Esra_- NariNariKiminYari yaparlar mı yaparlar valla meslek dalından meslek dalına geçiş böyle oluyor demekki 😂😂😂
-_Esra_- abidikgubudikisler İstikrarsızlar boşanmıyor ben napayım en son birisi yuvamda gözün mü var diye anneme babama sövdü o son oldu artık çekiniyorum dkdkdkd
abidikgubudikisler -_Esra_- ay harikasın ya şu sitede en favorim sensin yeminle 😂 her yorumunla olay😂😂
_xAzrax_ nehirsude0 domuz yağı değil.de yatağının başına domuz kafasını koparıp asarsan aklı başına gelir diye yorumladım kdsjjddu
nehirsude0 _xAzrax_ aaa bak sen çok zeki birden bulacam şimdi ben o mahlukati🤔 Esra hocam bilirse 300 doları beğenmedi fakirin yüzu güler mi beggggg
-_Esra_- _xAzrax_ Boşan Esra Feminist Esra Yılan dilli esra Yuva bozan Esra’dan sonra böyle bir lakapla anılmak ancak kisdsteki kariyerimin bitmesi demektir gkfm yer yarılsa da içine girsem 😂
Meri-Mel -_Esra_- Alttaki açıklamayı okumasam Esra aha polisim ayağına bizi kekliyor bu bu denli bilgi büyücüde yok yazacaktım🤣😃🙈👀
Meri-Mel -_Esra_- Hiç bir güç yuva yıkan boşan Esrayi geçemez 😃👀 ay ilk girdiğim zamanlarda diyordum bu kadın delirmiş gibi boşan, boşan yazıp duruyor yazık insanlara diye meğer buradaki insanlar delirmismis
de25 Birgubilikannesi55 koyu krem renginde kremsi bisey ama farklılık gösterir kokusu yok kaygan bisey gıda ürünlerinde jöle işlevi görür daha çok