DenizKusum @eez gece 3 kere kalkıyoruz emmeye. Bebek memeyi boşaltamadığı için rahat uyuyayım diye sağıyorum sabah yine sert ve dolmuş oluyor. Ama dediğini gibi kısır döngü bu. rahatlayayım diye sağıyorum. Sağdıkça çoğalıyor 😅
DenizKusum @sematayman emzirmeyi sonlandırmak en kesin çözüm o zaman 😅 bebeğim emsin de ne yapalım katlanırız artık 🙏
DenizKusum @AEgemm yakın zamanda işe döneceğim için mecburen süt stoğu da yapıyorum. Süt bol olsun ama akmasın istiyorum ya çok mu imkansız? 😃
AEgemm DenizKusum bu biraz imkansız 😁 ilk zamanlar salonda yatıyordum ameliyatlıyım diye uyuyup uyandığımda hemen üstümü değiştirmem gerekiyordu. Bebeği emzirirken diğerinden akıyordu ah keşke şimdi de aksa
DenizKusum @Mrvklc97 ya nankörlük olmasın sütümüze zeval gelmesin ama o ıslaklık ve yapışkanlık berbat bir his🥺
DenizKusum @Yorgunbebek evet kısır döngünün içindeyim. İşe gideceğim süt stoğum olsun hem de Göğsüm rahatlasın diye sağıyorum. Sağdıkça artıyor. Arttıkça akıyor 😅
Yorgunbebek DenizKusum işten dolayı sağmanız gerekiyor anlaşılan ama işte ilerde sıkıntı olur bırakırken falan umarım zorlanmazsınız 2 yaşında hala akıyor diyenlere şaşırdım şahsen
DenizKusum @sarebuss bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama beslenmeye dikkat edin uykunuzu almaya çalışın arada bir sağım yapın sütünüz artar inşallah 🙏
aslanmom_ expectopatronum maşallah süt arttırmada ne gibi bir gol izlediniz ne yediniz mesela benimde sütüm çok az
Ballikizim99 Benim hiç akmazdı baştan beri ama alışkanlık oldu göğüs pedi kullandım hep sütüm az benim keşke çok olsaydı da akıp dursaydı 😔
DenizKusum @bitboylum evet her yerde çıkıyor karşıma. Arkadaşların dediği gibi yıllarca sürecekse ondan da alırım 😅
bitboylum DenizKusum yok kız azalır zamanla ama azalana kadar da işte iyice ağrı yapar rahat bırakmaz vs..