Haffuse Emzirme suresi uzamaya baslayinca, sut uretimi de azaliyor, o zaman o akmalar durur muhtemelen. Yaklasik olarak 8.9 ay gibi🤗
Nafe DenizKusum 11 aylık hala akıyor yazın tsört giyemiyorum üzerime birşey almam gerekiyor rezillik erken dönemde çok sağım yaptım sezeryan pramatüre bebeğim var süt gelsin süt çoğalsın diye ama çoı sağım yapmak da hata imiş 8 aya kadar sızladı şimdi o kadar sızlamıyor ama bebek kokusu gelince bile akıyor🥲
sematayman DenizKusum 14 aylık hala akıyor :) diş çıkarma dönemlerinde iştahı azalıyor emmiyor o zaman süt azaldığı için akmıyor sonra yine emmeye başlayınca akmada başlıyor
expectopatronum DenizKusum 2 yaşında oğlum var hala emiyor ve hala göğüslerimden süt akıyor. 3-4 saat emmese mastit oluyorum. 😓
expectopatronum expectopatronum @DenizKusum mochinin göğüs pompasını kullanabilirsiniz bu arada. Akan sütleri toplarsınız boşa gitmez. ☺️
aslanmom_ expectopatronum maşallah süt arttırmada ne gibi bir gol izlediniz ne yediniz mesela benimde sütüm çok az
AEgemm DenizKusum benim de böyleydi sonra bebeğim emmedi sütüm azaldı. Fırsat buldukça sağıp dolaba koyun. Eğer ki sütünüz yeterliyse sağım yapmayın çünkü daha fazla uyarmış oluyorsunuz
vaveyla__ AEgemm benimde sütüm fazla, sağım yapmasam göğüslerim ağrıyor bebeğim tam boşaltamadığı için. Mastit olurum korkusuyla sağıyorum mecbur. Böylece süt daha da artıyor. Kısır döngüye girdim resmen
Mrvklc97 DenizKusum 8-9 aylarda benim kız vakumlamaya ve saat başı meme isteyince akma bitti. Ama 11 aylık olacağız dün ilk defa başıma geldi ama 3-4 saat emmedi emzirmeye çalışmama rağmen istemedi dışarıda olduğumuz için eve bi geldim üstüm sırılsıklam
berece diapmelka ben sütyen kullanıyorum ama kapsız. Yarım atlet gibi düşünün. Benimde gece yan yatp emzirdiğimde diğer göğsü ortalamazsam akıveriyor kıyafetlerime :)
Bett1 DenizKusum ilk oğlumu 3 sene emzirdim hep aktı emzirmeyi bırakınca da sütüm 4 buçuk ayda anca kesildi. İkinci oğlum 10 aylık hâlâ sütüm çok fazla ve akıyor hatta bu oğlumda hiç sağma yapmadım sırf çok fazla oluyor diye ama onunla da alakası yokmuş 🤷🏻♀️
Yorgunbebek DenizKusum çocuğun emmesi dışında sağmaya devam ederseniz akmaya devam eder beyne çoklu bebek emziriliyor mesajı gidiyormuş öyle
DenizKusum @eez gece 3 kere kalkıyoruz emmeye. Bebek memeyi boşaltamadığı için rahat uyuyayım diye sağıyorum sabah yine sert ve dolmuş oluyor. Ama dediğini gibi kısır döngü bu. rahatlayayım diye sağıyorum. Sağdıkça çoğalıyor 😅
DenizKusum @sematayman emzirmeyi sonlandırmak en kesin çözüm o zaman 😅 bebeğim emsin de ne yapalım katlanırız artık 🙏
DenizKusum @AEgemm yakın zamanda işe döneceğim için mecburen süt stoğu da yapıyorum. Süt bol olsun ama akmasın istiyorum ya çok mu imkansız? 😃
AEgemm DenizKusum bu biraz imkansız 😁 ilk zamanlar salonda yatıyordum ameliyatlıyım diye uyuyup uyandığımda hemen üstümü değiştirmem gerekiyordu. Bebeği emzirirken diğerinden akıyordu ah keşke şimdi de aksa
DenizKusum @Mrvklc97 ya nankörlük olmasın sütümüze zeval gelmesin ama o ıslaklık ve yapışkanlık berbat bir his🥺