Mrvklc97 DenizKusum 8-9 aylarda benim kız vakumlamaya ve saat başı meme isteyince akma bitti. Ama 11 aylık olacağız dün ilk defa başıma geldi ama 3-4 saat emmedi emzirmeye çalışmama rağmen istemedi dışarıda olduğumuz için eve bi geldim üstüm sırılsıklam
expectopatronum expectopatronum @DenizKusum mochinin göğüs pompasını kullanabilirsiniz bu arada. Akan sütleri toplarsınız boşa gitmez. ☺️
berece diapmelka ben sütyen kullanıyorum ama kapsız. Yarım atlet gibi düşünün. Benimde gece yan yatp emzirdiğimde diğer göğsü ortalamazsam akıveriyor kıyafetlerime :)
Bett1 DenizKusum ilk oğlumu 3 sene emzirdim hep aktı emzirmeyi bırakınca da sütüm 4 buçuk ayda anca kesildi. İkinci oğlum 10 aylık hâlâ sütüm çok fazla ve akıyor hatta bu oğlumda hiç sağma yapmadım sırf çok fazla oluyor diye ama onunla da alakası yokmuş 🤷🏻♀️
Yorgunbebek DenizKusum çocuğun emmesi dışında sağmaya devam ederseniz akmaya devam eder beyne çoklu bebek emziriliyor mesajı gidiyormuş öyle
DenizKusum @eez gece 3 kere kalkıyoruz emmeye. Bebek memeyi boşaltamadığı için rahat uyuyayım diye sağıyorum sabah yine sert ve dolmuş oluyor. Ama dediğini gibi kısır döngü bu. rahatlayayım diye sağıyorum. Sağdıkça çoğalıyor 😅
DenizKusum @sematayman emzirmeyi sonlandırmak en kesin çözüm o zaman 😅 bebeğim emsin de ne yapalım katlanırız artık 🙏
DenizKusum @AEgemm yakın zamanda işe döneceğim için mecburen süt stoğu da yapıyorum. Süt bol olsun ama akmasın istiyorum ya çok mu imkansız? 😃
AEgemm DenizKusum bu biraz imkansız 😁 ilk zamanlar salonda yatıyordum ameliyatlıyım diye uyuyup uyandığımda hemen üstümü değiştirmem gerekiyordu. Bebeği emzirirken diğerinden akıyordu ah keşke şimdi de aksa
DenizKusum @Mrvklc97 ya nankörlük olmasın sütümüze zeval gelmesin ama o ıslaklık ve yapışkanlık berbat bir his🥺
DenizKusum @Yorgunbebek evet kısır döngünün içindeyim. İşe gideceğim süt stoğum olsun hem de Göğsüm rahatlasın diye sağıyorum. Sağdıkça artıyor. Arttıkça akıyor 😅
Yorgunbebek DenizKusum işten dolayı sağmanız gerekiyor anlaşılan ama işte ilerde sıkıntı olur bırakırken falan umarım zorlanmazsınız 2 yaşında hala akıyor diyenlere şaşırdım şahsen
DenizKusum @sarebuss bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama beslenmeye dikkat edin uykunuzu almaya çalışın arada bir sağım yapın sütünüz artar inşallah 🙏
aslanmom_ expectopatronum maşallah süt arttırmada ne gibi bir gol izlediniz ne yediniz mesela benimde sütüm çok az