Arsesra fernweh şanslı sen 🍀 herkesinki geçmiyor galiba 😢😢 ben en çok kızım yanımdayken terliyorum hormonlar çok acayip eve biri gelse terliyorum güneşe çıksam terliyorum önceden güneşe bayılırdım sarılasım gelirdi şimdi kaçacak yer arıyorum 🥵
Elifcinargul Ecemimu ah ah o dert bendede var 😞 zaten zor bela duşa giriyorum 🥺giriyorumda noluyor sanki daha bir saat geçmeden terliyorum bebeğim kokudan rahatsız oluyormu diye kafayı yiyorum
MinikAydoganlar Kızlar bende sadece koltuk altı karın bölgesi kaldı ama buda rahatsız edici havalar soğuyor ondan mı azaldı bilemiyorum doktora gidecek zamanım olmuyor malesef . Giden olsa bilgi alırdık
Arsesra MinikAydoganlar aslında bu da bi gelişme sayılır efor sarf ettiğinizde bile terleme artmıyorsa geçiyor diyebiliriz inşAllah ter çok lanet bi dert söyleyince bilmeyenler gülüyor bana kaç ay oldu şimdi siz sütten keseli ?
Arsesra Hacer10 bende başlarda hava serinleyince biraz daha iyi gibiydim ama iki haftadır mide üşütmesinden mahvoldum terleyip soğumaktan oluyor hep geçmiş olsun neyiniz var ?
MinikAydoganlar Arsesra İki buçuk yada üç ay olmasi gerekiyor inşallah hepimiz bu dertten kurtuluruz . Çok fazla hormon ilacı kullandım ondandir diye teselli ediyorum kendimi ah ne zor … Nasrettin hoca misali bana damdan düşeni getirin demiş … Bizimki de o hesap
Arsesra MinikAydoganlar belki de dediğiniz gibi hormon ilaçlarındandır bazen küçük bir teselli bile umut oluyor insana inşAllah dediğiniz gibi hepimiz kurtuluruz bu dertten . Kesinlikle öyle damdan düşeni damdan düşen anlıyor. Anlaşılmak da çok iyi geliyor insana