Arsesra evet bende baktirmayı düşünüyordum sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz söyle soyliyim ben 1.50 boyunca 48 kilodayim hani kilodan kaynaklı desem oda yok . Ateş basması dediğiniz şeyi yasiyorum ve bin özellikle dikkat etmiştim hangi durumlarda bu oluyor diye stresli olduğum an ateş basıyor ve artık terleme korkusuyla dışarı çıktığımda bile sanırım strese bağlı terliyorum . Eminim ki sizde benim gibi normal hayatta da takintilisinizdır çünkü bu hastalık insanı içe dönük yapıyor kendi icimizle uğraşmaya başlıyoruz. Bütün testleri yaptırdıktan sonra sorun bulunamazsa psikiyatri ye gitmeyi düşünüyorum . Benim hayatım baya zorlu geçti ve geçiyor hatta bazen vay be ben neymisim dayanmışim diyorum belkide akıl sağlığımi koruyayim derken ruh sagligimi beden sağlığımi bozmusumdur . İnce ruhlu olduğunuzu düşünüyorum sizinde . Birde kadın hastalıkları da ter yapabiliyor benim reglide hiç düzensizlik olmazdı ama özellikle son 3 ayda sorun olmaya başladı . Sizde kendinizi bu yönde izlemleyin bunları sırasıyla doktorla gorucegeim ben . Tabi ikizlerden fırsat bulabilirsem 😊🌼 bu arada derdinizi dokebilirsiniz bizi bizden başka kimse anlayamaz …