MinikAydoganlar Yazdıklarınızı okuyunca bi an bunu ben ne zaman yaşım dedim kendi kendime aynı şeyleri yaşıyoruz maalesef keşke bi an önce bitebilse bu meret😫😫 benim en çok ihtiyaç duyduğum şey anlaşılabilmek bunun zorluğunu çok çektim ay sen şimdi bu havada terliyor musun? diye soranlar sonra hiç geçmez senin bu terin diyenler böyle yaşamaya alışacaksın diyenler vs. vs. o kadar çok şey duydum ki kilonuzu söylemeniz benim açımdan iyi oldu aslında eşim kilodan da terliyor olabilirsin diyordu hatta gittiğimiz bi doktorda kilo aldığım için terlediğimi söylemişti kimseyi de aksine ikna edememiştim 🤦♀️ Ben hamilelikte ve sonrasında epey kilo aldım 1.65 boyum hamilelikten önce 58 kiloydum şu an 80 kiloyum öfke pişmanlık üzüntü hep yemeye itti beni. Bütün testlerinizi yaptırdıktan sonra rica etsem tekrar yazar mısınız? (Troid-prolaktin) ben de psikiyatra gitmeyi düşündüm bi ara sonra hiç fırsatım olmadı bu aralar da zaten çok yoğun ev iş kızım derken bana hiç vakit kalmıyor açıkçası . instadan görüşebiliriz isterseniz . @Hacer10 sizinle de iletişimde kalmak isterim.