SevimliHayaletCasper Deletedmom_106 yok ya o zamanlar sıcak oluyor benimkiler alışkın atıveriyorlar kendilerini 😄
SevimliHayaletCasper BuzluKahve biz denize yakın oturuyoruz yazın haftada 2 kere gidiyoruz alışkınlar aslında geçen sene ekim ayında girdik. Ama şuan bilemedim çoğu kişi soğuk demiş
reyreylo SevimliHayaletCasper 30 derceden aşağı hiçbir kuvvet beni denize sokamaz ben soğuk hiç sevmiyorum ama siz seviyorsanız gidilir 😂
Fusunf SevimliHayaletCasper ben girerim çok girdim amaa bebeğimi henüz ısınmadan sokmam denize siz girebilirsiniz bence
atlasinannesi2 Bodrumdayım hava 26 derece ben giremedim ama iki yaşındaki oğlum ve babası yüzüyor 😅 soğuk gerçekten
Denizkiziyiz SevimliHayaletCasper temmuz ağustos ayında bile altınok tarafları denizi serin oluyor şimdi buz gibidir :) ama şansınızı deneyin
delirmeceler SevimliHayaletCasper biz perşembe günü denize girdik eşimle antalyada a ama biz zaten soğuk su seviyoruz yavaş girmeye çalışırsanızda sizi bayağı titretir her türlü eğer soğuk su sevmiuorsanız biraz daha bekleyin gerçi fedon denide düşeli 1 ay oluyor 🤭
Duygusaljelibon_ SevimliHayaletCasper biz geçen tekneyle açıldık eşim bi atladı geri çıktı çok üşüdü kdkdkd
maygirl SevimliHayaletCasper tabiki gorilmez havanin 26 dwrece olmasi ile deniz suyu derecesi ayni degil…altinoluk ta suyu soguktr akdenize gore
Yagmursonrasitoprakkokusu SevimliHayaletCasper Antalya’da giren çok var ama bence çok da girilecek gibi değil su buz gibiydi
ppzeynep SevimliHayaletCasper Bir haftadır her gün denize giriyoruz Muğla Antalya arasında koy koy gezerek. Su soğuk ama 2 yaşındaki kızım dahil hepimiz yüzdük. Yaz gelmeden kapkara olduk.
SevimliHayaletCasper ppzeynep gittik bugün sadece ayaklarını soktular esinti vardı biraz denizde soğuktu Ama öylede çok eğlendiler. Haftaya yine gidicez inşallah