Meri-Mel SevimliHayaletCasper Soğuk olur canım 😥 Çadırda biz yeni evli iken vardı çok kulanisli değildi bizimki benziyor sanki 😏
SevimliHayaletCasper BuzluKahve gitsek benimkiler de kesin girer de ama hasta olurlar diye korkuyorum
BuzluKahve SevimliHayaletCasper Benimkiler alışık. Nisan’da başlarlar, Kasım ortasına kadar. Ama alışkın değillerse ve esiyorsa hava riskli olur/
parsegemommyyy Sarımsaklıdayım ben şuan denize giren var ama ben ayağımı soktum beynime vurdu soğuğu güneş tepedeyken artık siz düşünün 🤣 ama hava mis sıcak esio
SevimliHayaletCasper parsegemommyyy evet hava sıcak biraz daha bekleyelim o zaman deniz için 😄 bizim bu taraflar daha soğuktur kesin
parsegemommyyy SevimliHayaletCasper muhtemelen aynıdır deniz çok yol yok çünkü arada yollar dolu idi dün ama burası bomboş
Uraztos SevimliHayaletCasper ben üç gün önce girdim soğuktu ama çok iyiydi 😅 hatt oğluşu da ayaklarını soktuk deniz suyu şifadır diye, kenara havuzunu götürmüştük ılık su döktük içine o oynadı hasta da olmadı şükür
Deletedmom_106 SevimliHayaletCasper ben haziran temmuz ve ağustos ayında bile titriyorum girerken 🤣Şimdi asla giremem
SevimliHayaletCasper Deletedmom_106 yok ya o zamanlar sıcak oluyor benimkiler alışkın atıveriyorlar kendilerini 😄
SevimliHayaletCasper BuzluKahve biz denize yakın oturuyoruz yazın haftada 2 kere gidiyoruz alışkınlar aslında geçen sene ekim ayında girdik. Ama şuan bilemedim çoğu kişi soğuk demiş
reyreylo SevimliHayaletCasper 30 derceden aşağı hiçbir kuvvet beni denize sokamaz ben soğuk hiç sevmiyorum ama siz seviyorsanız gidilir 😂
Fusunf SevimliHayaletCasper ben girerim çok girdim amaa bebeğimi henüz ısınmadan sokmam denize siz girebilirsiniz bence
atlasinannesi2 Bodrumdayım hava 26 derece ben giremedim ama iki yaşındaki oğlum ve babası yüzüyor 😅 soğuk gerçekten