aseldemir Bizde 48 günlüğüz 10 gundur uykulari cok hafif 1 saat boyunca surekli uyaniyor tam dalamiyor surekli salliyorum mecburen oyle olunca da başindan ayrilip hicbir sey yapamiyor boyle olan var mi donemsel mi acaba
Kalbim_21 aseldemir Benimde öyle hafif hafif uykuya dalmaya başlıyor tam uyudu dedim salamayı bırakıyorum bı bakıyom mırıldanıyor gözlerini açıyor direk tekrar salamaya başlıyorum yemek yemek bile zor benim için
Kalbim_21 gizemm01 Benimde değişiyor saatleri ya gündüzleri sabah 5 bazen 6 bazen 7 hep o saatlerde uyanır saat 10 1 gibi uyur bı saat sonra tekrar kalkar
iremceylin Kalbim_21 ben temizleme pamuğunu ılık su ile ıslatıp pamukların arasina mustelanin yağını sıkıyorum ıslak mendil gibi oluyor evde bu sekilde kullanıyorum ağır olduğu için dışarıda da uni baby yenidogan katkısız islak mendilini kullanıyorum cok şükür bugüne kadar pişik yanma vs olmadı öneririm:)
Kalbim_21 iremceylin Evet Pamuk kulanacam benim kullandığım ıslak mendil de uniy beyby zaten hiç pişik falanda yaşamadım idrarda yanma olabilir dedi kesin bir şey demedi inşallah yoktur da
iremceylin Kalbim_21 bizim de uyku düzenimiz yeni yeni oturuyor sanırım artık ben de alıştım iyice :)
Kalbim_21 iremceylin Alışıyor uz onların kurduğu düzene onlar bizi istediği gibi oynatıyor 🥰 bizim istediğimiz şey olmuyor
iremceylin Kalbim_21 evet plan yapamıyorum hicbir sekilde kafamda düşünüyorum uyusun evi toparlayayım yemek işine bakayım kızım bir uyanıyor uyumuyor hepsi kalıyor:) hayatımın programı kızıma bağlı benimle alakası olmuyor.
Kalbim_21 iremceylin Benimde öyle cnmtam uyudu koşarak iş yapmaya gidiyorum bi an çığlık sesi git sala başında iki saat salasam uyumuyor artık alışıyorum benim kızımda bu aralar çok huysuz zaten
cemreeipek Kalbim_21 ne zaman çıkacak sonuçlar. Benim kızım da saat 11den beri uyudu neredeyse tüm gün akşamdan beri de durmadan ağlıyor sakinlesmiyor
ferkush uykusuzluklarinanasi benim bebeğim de kolik doktor humana/ mamsel/ kimyonlu rezene çayı tavsiye etti. Bunlardan günlük bebeğe 5 çay kaşığı verebilirsin dedi ama denemedim.
uykusuzluklarinanasi ferkush kimyon çayıda verdim kimyon pek bi etki yapmadı bize ama rezenin faydasını gördük. son iki gündür gaz sorunu fazlalaşınca artık gaz damlası veriyorum 😔 normalde kullanmak istemiyordum
Kalbim_21 cemreeipek Yarın sonuçlar. İçin gidiyorum cnm. Ayy kıyamam ya gerçekten ağlamaları çok kötü sende goturseydin doktora belki bı yeri ağlıyordur ya
cemreeipek Kalbim_21 sıcak havlu Kalbim_21 sıcak havlu koyup emzirince sakinleşti uyudu canım yoksa götürecektim
ferkush uykusuzluklarinanasi gaz damlası bize de yazdılar ama daha kötü oluyor diyenler var emin olamadım. Dün gece rezene çayı verdim bakalım bugün nasıl olacak.