iremceylin Kalbim_21 genellikle kolik bebekler bu tarz davranış gösteriyor sürekli ağlıyorlar benim kızım da böyleydi cok fazla gaz çıkarmasına ragmen hala gazı oluyordu doktora başvurdum kullandığım mama markasinj değiştirdi. Yeni mamaya gectigimizden beri cok şükür gündüzleri bile uyuyor :)
Kalbim_21 iremceylin Doktor kolik demedi dün götürdüm gazıda yok dedi sadece idrarda yanma var dedi ondan ağlıyor dur ıslak mendil kulanma dedi pamuk kılan benim kızım sütümü içiyor mama kulanmıyoruz
iremceylin Kalbim_21 gaz kemeri geçici çözüm oluyor genelde masaj daha uzun süreli etkili ozellikle sağ ayakta orta kısma yapmak cok daha faydalı.
Kalbim_21 iremceylin Aynen masaj iyi geliyor rahatlıyor onlar pek fayda etmedi bana gaz damalsı masaj beraber iyi geliyor bize biraz
iremceylin Deletedmom_119 kakasını cıvık yaptığında üşümüş olabilecegini düşünebiliriz ama her bebek tabiki aynı degil bebeğin kac günlük? Bıngıldak çöküklügünü kendi bebeğimde de gözlemledim her ihtimale karşı doktor kontrolü oneriyoruz fakat çökmesinden ziyade şişkin olması daha riskli bir durum .
Deletedmom_119 iremceylin bebişim 1 aylık. Ev 25 derece yatarken üzerine ince bişey örtüyorum 25 derecede üşüyebilirmi ? Bıngıldağı sürekli değil içine giriyor 2 saniye sonra çıkıyor sonra kalp atışı gibi pıtpıt atıyor
iremceylin Deletedmom_119 normalde 24 derece bile yeterli bizim giyindigimizden bir kat fazla giyinmesi de yeterli bebekleri genelde sıcak hasta ediyor zaten ama mutlaka bebegine şapka giydir bebekler en cok ısı kaybını başlarında yaşarlar bu yuzden vücudu sicak olsa bile kafasından üşür.
Deletedmom_119 iremceylin şapka giydirdiğimde çok terledi ve hep isilik oldu bende bidaha takmadım şapkasız bile emerken çok terliyor
iremceylin Kalbim_21 ben temizleme pamuğunu ılık su ile ıslatıp pamukların arasina mustelanin yağını sıkıyorum ıslak mendil gibi oluyor evde bu sekilde kullanıyorum ağır olduğu için dışarıda da uni baby yenidogan katkısız islak mendilini kullanıyorum cok şükür bugüne kadar pişik yanma vs olmadı öneririm:)
Kalbim_21 Kızlar günaydın🌼 nasılsın nasıl gidiyor ben alıştım Galiba uyandımı bı daha uyuyamıyorum bide kızım her sabah aynı saate uyandığı için o saate bı daha yatamıyorum sizler yatıyormusunuz Sabah saat kaçta kalkıyor bebişler
Deletedmom_119 Kalbim_21 benimki belli olmuyor bazen 5 te bazen 10 da kalkıyor. Gündüz kaç saat uyuyor bebişiniz ?
gizemm01 Kalbim_21 6:30 genelde uyanıyor. Akşam 22 ile 00 arası geniş bi aralık var uykuya geçmesi değişiyor saat olarak. Gece 3 gibi uyanır emer geri uyur ama yatağa koyunca uyandığı için uyutmak zor oluyor. 1 saat 1.5 saat sürer uyuması 06:30 kalkar
iremceylin Kalbim_21 bizim de uyku düzenimiz yeni yeni oturuyor sanırım artık ben de alıştım iyice :)
Kalbim_21 gizemm01 Benimde değişiyor saatleri ya gündüzleri sabah 5 bazen 6 bazen 7 hep o saatlerde uyanır saat 10 1 gibi uyur bı saat sonra tekrar kalkar
aseldemir Bizde 48 günlüğüz 10 gundur uykulari cok hafif 1 saat boyunca surekli uyaniyor tam dalamiyor surekli salliyorum mecburen oyle olunca da başindan ayrilip hicbir sey yapamiyor boyle olan var mi donemsel mi acaba
Kalbim_21 aseldemir Benimde öyle hafif hafif uykuya dalmaya başlıyor tam uyudu dedim salamayı bırakıyorum bı bakıyom mırıldanıyor gözlerini açıyor direk tekrar salamaya başlıyorum yemek yemek bile zor benim için