ferkush uykusuzluklarinanasi gaz damlası bize de yazdılar ama daha kötü oluyor diyenler var emin olamadım. Dün gece rezene çayı verdim bakalım bugün nasıl olacak.
ela2103 Kalbim_21 1 ay 3 günlük kızım var ebru Yaşardan zehir oluyor geceler şarkısı benim gibi uykusuz annelere gelsin 🙃
sencokbiliyon metembat benimki hemen İsilik oluyor. Şuanda oda 25 derece. Bi uzun kollu çıtçıtlı var bir de ince bir pijama var. Çorabı hiç çıkartmıyorum gazlı bir bebek olduğu için. Diğer odalarım daha serin ama oralara götüreceksem bebeği hemen üstüne bi yelek giydiriyorum. 2 kat giydirip yatırdığım günün sabahı isilikle uyanıyoruz biz
Deletedmom_119 metembat ev genelde ortalama 25 derece sadece tek kat giydiriyorum 25 derecede ben şort askılı giyiyorum bi kat fazlası düşünürsem tek tulum yada tek alt üst şeklinde şapka falan asla takmıyorum bi kat fazla giyince isilik oluyor terliyor teride soğuyunca hasta gibi olmaya başlıyor. Sıcak daha çok hasta eder soğuğa göre onların kalbi çok hızlı attığı için bizim kadsr üşümiyorlar. Hatta ev 22 24 dereceyken bu şekilde giymesi lazım 25 bile fazla
Deletedmom_119 metembat bide bebeklerin ayakları burnu ve elleri hep soğuk olabilir üşüdüğünü enseden ve göğsünden anlarsın
Deletedmom_119 sencokbiliyon bizim evde 25 derece üstünede tek kat giydiriyorsun değil mi içine bi kat daha giydiremiyorum ben terleyip kıpkırmızı isilik oluyor sende mi öyle yapıyorsun ?
berenninann Ecemnurmom merhabalar benim kızım da 39 günlük sütünüzü kuru dut incir hurma kuru üzüm bi tencerede kısık ateşte kaynatın suyunu koyun sürahiye gün içinde su gibi için ara ara çok işe yarıyor hem de yaglandırıyor sütü özellikle kuru dut
Ecemnurmom berenninann biz malesef tamamen kestik sütü günde bir kez mama ile destekliyordum ama bebeğim kilo almıyor Muş tamamen mamaya başlamamız istedi doktorum
metembat Deletedmom_119 benim evimde 25 derece ince bir uzun kollubüst ince bir patikli alt giydiriyorum ama ben sıcaktan daralinca o da daralıyor diye düşünüyorum kisa kolluya mi geçsem dedim vücudu bu şekilde sıcak oluyor. Doktora 2 hafta önce muayene gittik kısa kolluyla geç artık çok sıcak havalar dedi ama bakıyorum kimse kısa giydirmiyor 😊
sencokbiliyon Deletedmom_119 evet evet alt üst tek kat ince giydiriyorum sadece. Oturma odasında uyurken de müslindan biraz kalın incecik battaniyeler var ya ondan örtüyorum. Onun dışında tek katla duruyor hep. 1 haftadır bu şekildeyiz. Şükür kurtulduk isilikten. 2 gün önce banyo sonrası 2 kat giydirdim üşümesin diye. Yine İsilik olmuştu. Artık banyo sonrası da tek kat
Nur_mom1 Merhaba anneler bende 48 günlük bir anneyim🤱🏻💙, bebegim hem meme hem mama şekilde besleniyor 1 gün bu gün 2. Güne döndük kaka yapmadı ama aşırı alt gazı çıkıyor başına gelen var mı
Kalbim_21 Nur_mom1 2 gün normalmiş en az beş gün yapmasa sorun olur diye biliyorum ama pek bilgim yok mamada kaka yapmama sorunu oluyor
Deletedmom_119 sencokbiliyon bende geçen hafta banyo sonrası şapka takmıştım organik pamuklu falan ksfadan daha çok üşür diye bebenin kafası isilik olmuştu çok üzüldüm bizde siz gibi hemes isilik oluyoruz benimki üstünü örtmeyede gelmiyor
gizemm01 sencokbiliyon bende alttan kolsuz atlet üstüne alt üst takım giydiriyorum ayağına çorap giydiriyorum. Üstüne battaniye örtüyorum. Fazla mı yapıyorum acaba. Oda sıcaklığımız 24
efeumay @Kalbim_21 iyiyim canım da takip edemedim bi ara konuyu yazamadım benimde kız huzursuzlandı bu hafta d vitamini vermedim dün daha sakin rahat yattı bugün sabah yine aynı huzursuzluk bide benim evde kalabalık çocuk uyuyamıyor uyuyamadıkça yine huzursuzlanıyor napcam bilmiyorum şu ayın 30u gelsin artık diye iple çekiyorum inan kilosunu bilmiyorum doktor da bi görsün rahatlayalım diyorum ay zormuş iki çocuk işin Aslı ama aralarında yaş farkı var Allahtan
Kalbim_21 efeumay Ayy bende d vitamini verdiğim zaman çok huysuz oluyor bı daha vericem Galiba artık kızım çok huysuz oldu ama çok huysuz uyumuyor bu aralar hep ağlıyor ne yapacam bilmiyorum niye sizin ev kalabalık ki misafirmi geliyor artık aynen oğlun büyük Allah’tan küçük olsaydı iki kişiyle baya zor olurdu
sencokbiliyon Deletedmom_119 😂 ben artık şapkayı eldivenleri çıkarttım attım ya. Hiç kullanmıyoruz.çocuk bi nefes aldı. Pişiriyormuşum meğerse rahatladı çok şükür. İlk çocuk olunca deneme tahtası oldu. Bununla öğreniyorum her şeyi 😂