Kalbim_21 efeumay Ayy hiç sorma bugün sepete ekledim diğer gün zamlanıyor bende elime para geçene kadar bekliyorum fiyatlar dudak uçuklatıyor eşimde askari ücretle adam yetiştiremiyor
efeumay Kalbim_21 bende anlamadım bir türlü bu zam olayını Allah yardımcımız olsun beğendiğimiz an aldık aldık yoksa daha da üzülüyor insan zamlı fiyatına görünce 😔
efeumay pinar_efe biz bugün bir aylık olduk ama son 1 2 haftadır karın üstü yatırmaya çalıştım hep hem başını kaldırmaya çalışıyor rahat kullanılır heralde
Kalbim_21 efeumay Aynen valla alacağım şeyin fiyatı ucunca çok üzülüyorum Allah yardımcımız olsun inşallah
serenere30 Kalbim_21 yok benim 26 aylik bir tane kizim var buda kiz.34 gunluk olduk işte gündüzleri uyuyor geceleri sık sık uyanıyor.40 indan sonrami acaba uyanmaya baslar gunduzleride ben hatirlayamadim 🫢☺️
Kalbim_21 serenere30 Hmm Allah bağışlasın cnm sağlıkla büyüt Küçük prensesi de inşallah 40 sonra duzelirler
gizemm01 Bugün 22 günlüğüz doktora gittik. Kg alımı iyi dedi. Gaz damlası yazdı ve d vitamini. Sürekli emmesine normal dedi biraz daha büyüsün müdahale ederiz dedi.
Kalbim_21 gizemm01 D vitamini yok muydu cnm kaç kilo olmuş bebiş kaç saate bir emziriyorsun ki öyle dedi doktor
Kader_1002 Kalbim_21 Hoşbuldum 🥰Gaz sancılarıyla devam ediyor malesef kucaktan inmek istemiyor malesef
Kalbim_21 Kader_1002 Benim kız bı kaç gündür iyidi tekrar gaz sancıları oluyor biseyde yemedim kaç gündür dikkat ediyordum
gubo Kızlar napıyosunuz nasıl gidiyor bebişler nasıl biz bugün verem aşısı olduk biraz huysuz onun dışında bir şey yok
gubo Kalbim_21 gaz çok zor canım ya bebek yağı ile karnına yukarıdan aşağı masaj yap daha sonra saat yönünde masaj yapıp ayaklarını ileri geri yaptır rahatlar ben yapıyorum işe yarıyor inşallah sende de işe yarar