Kalbim_21 efeumay ☺️ Ne güzel yaa şimdide Allah sana kız nasip etti Mus mutlu yaşayın inşallah cnm Allah sizi mutlu etsin
efeumay Kalbim_21 ay çok şükür Rabbime Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen bakabilecek olan herkese nasip etsin ikinci daha kolay gibi geliyor işte şimdi bana büyük elim ayağım 🧿🥰
scinar Kalbim_21 Clinikid masaj yaği yatmadan once gerekirse öğlen gobüse masajla sürüyorum pırt pırt gidiyor sabah uyandığında şölen yaşatıyor bize🤌
efeumay Kızlar bebeğe böyle bir şey almak istiyorum sizce nasıl kullanan var mı https://ty.gl/fjs5mkfsen
Kalbim_21 efeumay Ayy hiç sorma bugün sepete ekledim diğer gün zamlanıyor bende elime para geçene kadar bekliyorum fiyatlar dudak uçuklatıyor eşimde askari ücretle adam yetiştiremiyor
efeumay Kalbim_21 bende anlamadım bir türlü bu zam olayını Allah yardımcımız olsun beğendiğimiz an aldık aldık yoksa daha da üzülüyor insan zamlı fiyatına görünce 😔
efeumay pinar_efe biz bugün bir aylık olduk ama son 1 2 haftadır karın üstü yatırmaya çalıştım hep hem başını kaldırmaya çalışıyor rahat kullanılır heralde
Kalbim_21 efeumay Aynen valla alacağım şeyin fiyatı ucunca çok üzülüyorum Allah yardımcımız olsun inşallah
serenere30 Kalbim_21 yok benim 26 aylik bir tane kizim var buda kiz.34 gunluk olduk işte gündüzleri uyuyor geceleri sık sık uyanıyor.40 indan sonrami acaba uyanmaya baslar gunduzleride ben hatirlayamadim 🫢☺️
Kalbim_21 serenere30 Hmm Allah bağışlasın cnm sağlıkla büyüt Küçük prensesi de inşallah 40 sonra duzelirler