Kalbim_21 efeumay Biz dün aşı için gitik 4295 Gr 🧿olmuş boyu 54 cm olmuş hemşire çok iyi kilo almış dedi
Kalbim_21 Kızlar siz bebişlere kitap okuyor musunuz ne gibi kitapları okudunuz ne zamandan basladınız ben bı kaç yerden sipariş verdim inşallah geldiği gibi okumaya başlıcam
efeumay Kalbim_21 biz tummy time başladık zaten sürekli masal ninni söylüyoruz abisi de her gün kitap okumasını kardeşinin yanında oluyor rahatız kafa baş kaldırmaları düzeldi
Kalbim_21 efeumay Bende tummy time yapıyorum arada nini falan söylüyorum kitapta aldım başlıcam inşallah okumaya
Kalbim_21 efeumay ☺️ Ne güzel yaa şimdide Allah sana kız nasip etti Mus mutlu yaşayın inşallah cnm Allah sizi mutlu etsin
efeumay Kalbim_21 ay çok şükür Rabbime Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen bakabilecek olan herkese nasip etsin ikinci daha kolay gibi geliyor işte şimdi bana büyük elim ayağım 🧿🥰
scinar Kalbim_21 Clinikid masaj yaği yatmadan once gerekirse öğlen gobüse masajla sürüyorum pırt pırt gidiyor sabah uyandığında şölen yaşatıyor bize🤌
efeumay Kızlar bebeğe böyle bir şey almak istiyorum sizce nasıl kullanan var mı https://ty.gl/fjs5mkfsen