Bebeknaz Kalbim_21 ayy evet yaa aynısı işte büyük kizimda oyleydi sikdi küçük bebek de öyle akşama kadar ellerim uyuştu sallamaktan
Kalbim_21 Bebeknaz Benim kızım gazı oldumu salıyorum gazı olmayınca salamıyorum alışsın istemiyorum yoksa çok zor olur inşallah gazıda olmaz salamayada alışmaz
Kalbim_21 eda11kaan Maşallah iyi cnm benimki uyuyor geceleri iki kere kalakar en fazla üç ben kaldırmıyorum gündüzleri çok sık uyanır saatini tam tutmuyorum 🥰 sütünü içer altını degistirim yarımsaat uyumaz sonra yorulur öyle yatar
gubo efeumay inşallah canım daha kemikleri falan çok taze olduğu için kendisi iyileşir dediler inşallah iyileşir bian önce
efeumay gubo iyileşir iyileşir işte oğlumda 1 ayda topladı o bide 34 haftalık doğdu yani prematüre bebekti çabuk toplayıp gelişiyorlar ya her anları kıymetli o yüzden😇
efeumay Kalbim_21 bebekken insan çok tedirgin oluyor en azından büyüdükçe diyorsun toparladı kendini rahatlıyorsun
Kalbim_21 efeumay Biz dün aşı için gitik 4295 Gr 🧿olmuş boyu 54 cm olmuş hemşire çok iyi kilo almış dedi
Kalbim_21 Kızlar siz bebişlere kitap okuyor musunuz ne gibi kitapları okudunuz ne zamandan basladınız ben bı kaç yerden sipariş verdim inşallah geldiği gibi okumaya başlıcam
efeumay Kalbim_21 biz tummy time başladık zaten sürekli masal ninni söylüyoruz abisi de her gün kitap okumasını kardeşinin yanında oluyor rahatız kafa baş kaldırmaları düzeldi
Kalbim_21 efeumay Bende tummy time yapıyorum arada nini falan söylüyorum kitapta aldım başlıcam inşallah okumaya