T-24 MuhammedAmine ben o doktora doğum muayenemi olmuştum ve sonrasında kendi doktorumu çağırdım gece 2 de doğum yapmama rağmen gelmişti hla da kontrole giderim kendisine iyiki denk gelmişim😊
Serap46 Mom9 iyi ki medistate'te doğurmadınız allah onları bildiği gibi yapsın 😒😠 malesef orda doğurdum berbat bi hastane. Doktorum mükemmel zaten dışardan geldi o hastaneyle ilgisi yok. Ama medistate kadar saçma bi hastane olamaz bi daha önünden geçmem..
ilayda T-24 çok güzel bir hastane çok iyi ilgi gosteriyolar ismi ney belki tanıyor olabilirim çoğu ebeyi hemşireyi tanıyorum
Alibinnur1707 Nagiss kesinlikle bayılıyorum eda hanıma😂 sadece bi doktor değil ablam gibi ne istersem sorayım gecenin bi vakti mesaj atsam rahatsız olmaz asla 🤗
Nagiss Alibinnur1707 bizde de aynı şekilde.doğum yap ali 1 buçuk yıl oldu hala daha görüşürüz çok seviyoruz kendisini oğlumla :) sizde mi usaktansiniz
Atees1 İstanbul Sultanbeyli saygı hastanesi sezeryandan sonra ağrım oldu ağrı kesici bile vermedi bütün gece ameliyat acısı çektim lafta özel hastane
Denizanne Mevara evet haftasonu istedim doğumu sezeryan oldum mesaisi yoktu ama yine de geldi sağolsun
Semrakrhn38 T-24 Kayseri sehir hastanesi ebemin adini bilmiyorm keske ogrenseydim dedim memnundum ya tabi ozel gibi olmuyor kimse yok ailen tek basina bagira bagira cektin o sanciyi birtek o yonu kotuydu yanlizdim
mervecoban T-24 benim doktorum burcu betül hanımdı ama biraz sorumsuz davrandı doğuma gireceğini söylediği halde girmedi sezaryen olduğum için doğumdan sonra gördüm filiz hanımı o yüzden bir sıkıntı yaşamadım