Ertugrul123 İstanbul Esenler Medıpol Hastanesı Emıne Zeynep Yılmaz ben cok memnun kaldım 5 ay olucak doğum yapalı hala ara ara uğruyorum yanına ayda bır kere cocuk doktoru ucretsız ılk dogdugunda baktığı doktoru bakıyo 6 ay boyunca 😁
Sehers T-24 Denizli Pamukkale üniversitesinde prof Özer Öztekin yaptı doğumumu. Başta özel ege mehmet gencere gidiyordum ama doğum yaklaşınca prof a gittim çünkü ikizlerim erken dogacakti. Doktorumdan da yeni doğan yoğun bakımdan da çok memnun kaldım Allah razı olsun
SukranUras T-24 istanbul özel güngören hastanesinde sezaryen doğum yaptım özer bey di doktorum soyadını hatırlatiyamadım şu an 😄 iyi bi doktor bilgili ilgili sakin bi adam 🤗 memnun kaldım
Elifbese SukranUras bende orda yaptim ozer bey girdi dohuma nobetci doktordu aksam sancilandim cunku normalde hatice seneldi doktorum
Mugemir34 T-24 Beylikdüzü Medicana da doğum yaptım Doktorum Ali Metin Celep hem hastaneden hem de doktorumdan çok memnunum ♥️
Mom9 Kavacık medistate hastanesindeydim son 1ayda central hospital kozyatağına devam ettim. doktorum levent konur'du işinin ehli bi doktor fakat erken doğum oldu 34.haftada sezeryan oldum. Medistate sultan kavruttan uzak durun😒
Serap46 Mom9 iyi ki medistate'te doğurmadınız allah onları bildiği gibi yapsın 😒😠 malesef orda doğurdum berbat bi hastane. Doktorum mükemmel zaten dışardan geldi o hastaneyle ilgisi yok. Ama medistate kadar saçma bi hastane olamaz bi daha önünden geçmem..
yildizcihan ozgenaydemir ebe ler cok yardimci oluyor dogum ve sanci sirasinda allah razi olsun valla. Ama suan o doktor istanbul hastanesine gitmis artik tup bebek yapiyormus. Baska bi bayan doktor da daha var onu da cok iyi diyorlar.
Dudus T-24 Güneşli erdem hastanesi Doktorum Sibel yazan Hiç bi pişmanlığım olmadı çok güzel bi doktor şahane miss gibi hastane çalışanlar da dahil spinal sezeryan oldu çok rahat bi süreçti ilk doğumum rabbim nasip ederse 2. 3. De orda olsun istiyorum ☺️
Muyesser Eskişehir şehir hastanesi . Normal doğum yaptım acilde Hasan Talay diye doktor vardı kendisini tanımam. Mustafa kocar doktorumdu memnundum kendisinden