Serene T-24 İzmir Medicalpark Hastanesi’nde doğum yaptım. Doktorum Volkan Emirdar’dı. Memnun kaldım demek az kalır.Sayesinde kötü günlerime rağmen pozitif bir hamilelik ve doğum geçirdim.Üstüne bir de ameliyat oldum.Her süreçte hep yanımdaydı.
Dorugum Maltepe bolge hastanesi selin hanimda dogum yaptim cok iyi bir dr du ve cok ilgiliydi 9 saat eziyetten snr onun ellerine dar attim kendimi Allah razi olsun ondan ve ekibinden kurtardilar bni
ikiprensesannesiiiii Erzurum Buhara Hastanesinde Muhammet Usta’ya gidiyordum ama doğumumda şehir dışında olduğu için Hümeyra Çanakçı doğumumu yaptı. Hastaneden hemşirelerden doktorumdan aşırı memnun kaldım. Ailem yoktu yanımda tektim ve hemşireler Allah razı olsun aile gibi oldular bana. Beni uyutup çocuğuma bile baktılar yani gazını çıkardılar valla çok iyi insanlardı
Symnlrg ikiprensesannesiiiii ben de buhara hastanesinde doğum yaptım doktorum hümeyra çanakçıydı çok memnun kaldım izinden yeni dönmüştü sabahtan benimle ilgilenmeye başladı gece 23.40tı geldi doğuma aldı beni :) izinden bir gün geç dönse muhammet bey yapacaktı doğumumu :)
Deletedmom30 Aydından anne bulmak zor ama 😊 dr. Pınar temir 😊çok profesyonel biri. Riskli gebelikle birlikte izmir Fuat akercan🙏
ozge3747 T-24 Diyarbakır Memorial Dicle Hastanesinde doğum yaptım. Doktorumun adı Uğur Değer. Hastaneden çok memnunum, doktorumu söylemiyorum bile. Mükemmel insan, harika bir doktor. 🙏🏼☺️Tek kelimeyle her şey muhteşemdi.
Defomm ozge3747 bende aynı hastane de Ali Emre tahaoglunda doğum yaptım hem hastane hem doktorum çok iyi
PogacaYanak T-24 -İstanbul -Medicalpark Silivri -Duygu Yardım 💕 Doktorumdan aşırı derecede memnunum onun kadar iyi ilgili bilgili bir insan daha görmedim Allah razı olsun çok iyi bir insan 🥰
Eminegokhan PogacaYanak ahhh duygu hocammmm bende emine hocaya gittim 9 ay ama emine hoca izne ayrlmsti Duygu hoca doğum yaptrdi üstüne tanımam ❣️
G-K T-24 ankara Zekai tahir burak hastanesinde doğum yaptım doktorum Gül Nihal Üstün çok memnun kaldım
aysedemirtas T-24 Esenler medipol hastanesi nde doğum yaptım doktorum emine Zeynep uçar çok çok memnun kaldım kendisinden.
Ertugrul123 İstanbul Esenler Medıpol Hastanesı Emıne Zeynep Yılmaz ben cok memnun kaldım 5 ay olucak doğum yapalı hala ara ara uğruyorum yanına ayda bır kere cocuk doktoru ucretsız ılk dogdugunda baktığı doktoru bakıyo 6 ay boyunca 😁
Sehers T-24 Denizli Pamukkale üniversitesinde prof Özer Öztekin yaptı doğumumu. Başta özel ege mehmet gencere gidiyordum ama doğum yaklaşınca prof a gittim çünkü ikizlerim erken dogacakti. Doktorumdan da yeni doğan yoğun bakımdan da çok memnun kaldım Allah razı olsun
SukranUras T-24 istanbul özel güngören hastanesinde sezaryen doğum yaptım özer bey di doktorum soyadını hatırlatiyamadım şu an 😄 iyi bi doktor bilgili ilgili sakin bi adam 🤗 memnun kaldım
Elifbese SukranUras bende orda yaptim ozer bey girdi dohuma nobetci doktordu aksam sancilandim cunku normalde hatice seneldi doktorum
Mugemir34 T-24 Beylikdüzü Medicana da doğum yaptım Doktorum Ali Metin Celep hem hastaneden hem de doktorumdan çok memnunum ♥️
Mom9 Kavacık medistate hastanesindeydim son 1ayda central hospital kozyatağına devam ettim. doktorum levent konur'du işinin ehli bi doktor fakat erken doğum oldu 34.haftada sezeryan oldum. Medistate sultan kavruttan uzak durun😒
Serap46 Mom9 iyi ki medistate'te doğurmadınız allah onları bildiği gibi yapsın 😒😠 malesef orda doğurdum berbat bi hastane. Doktorum mükemmel zaten dışardan geldi o hastaneyle ilgisi yok. Ama medistate kadar saçma bi hastane olamaz bi daha önünden geçmem..